reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam i maluszków:)

reklama
biłkabdg śliczne to łóżeczko

Alicja32 no to widzę że zakupy udane Świetna ta torba Ja miałam od razu w komplecie z wózkiem

hmmm ja też mam wypełnienie 135/100 bo większość moich znajomych też taki rozmiar kupowała Nawet jak byliśmy oglądać w sklepach łóżeczka to na nich też zawsze był ten rozmiar wkładu i pościeli Najwyżej będzie na dłużej Jak mała podrośnie

kolderka zamowilam na 135 bo juz mam kilka kompletow poscieli na ten rozmiar,troche duza ale trudno...

a dzis przyszla torba do wozka,ktora zamowilam w pon.Bardzo fajna :)

TORBA SPACEROWA DO WÓZKA + mata my baby (2817743805) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Czemu niestandardowy rozmiar? Aż sprawdziłam na fotkach wymiar Alicji pościeli i też taką miała przez ponad 2 lata.

Torbę zamówiłam identyczną :-D:-D Bardzo pojemna. Zamówiłam w poniedziałek rano i już wczoraj ją miałam :-D
Też miałam zamówić u tego sprzedawcy ale wybrałam w końcu tego, bo taniej mnie wyszło o 1,5zł ;-) + ten sprzedwca daje 5% rabatu przy następnych zakupach, może skorzystam
33581 Torba podróżna do wózka My Baby przewijak (2807358627) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Biłka śliczne łóżeczko z uroczym misiem

dziewczyny świetne te torby.. ja swoją miałam w komplecie z wózkiem także wzięłam bo mi odpowiadała ;-)
biłka super łóżeczko ;-) czekamy na fotki kącika jak urządzicie :tak:
alicja32 ooo super że zakupy się udały :-)
a ja nadal czekam na kuriera z pościelą.. mam na razie jedną koszulę tylko więc chyba będę jeszcze jedną musiała zamówić.. ojj jeszcze troszkę zakupów przede mną.. trzeba czekać do 10 na wypłatkę i ruszać na allegrowe zakupki ;-)

bilka- luzeczko sliczne!! takie wlasnie chcialam z obrazkiem z tylu, baaardzo mi sie one podobaja!!

A ja wlasnie pokrowiec z materaca zdjelam i przescieradelka piore! Ciuchy posegregowalam na kolory, ale chybanarazie ich ruszac nie bede, pod koniec grudnia wypiore.

Bilka super to łózeczko! ono z firmy Klupś jest czy mi się zdaje?

a ja porobiłam fotki na razie tylko wózka bo pościel jeszcze w pokrowcu leży, jutro zrobie zdjęcia:-)

DSCF1005 (2).jpgDSCF1008.jpg

bilka lozeczko super!

ada śliczny wózeczek :)

ja dzisiaj zamówiłam małemu pościel już w sumie drugi komplet, bo zajrzałam na strone a tam akurat promocja.. Pościel naprawde rewelacyjnej jakości. mamy już żółtą, teraz zamówiłam niebieską.

tu ta którą zamówiłam dzis:
Pościel haftowana Stork P-4 + prześcieradło z falbaną gratis niebieski 100 x 135 cm kołdra, 40 x 60 cm poduszka, 180 cm dł.ochraniacza - Stork 600 NI - kod 13029 - Pościel dziecięca - GLÜCK

a tutaj ta, którą mam już w domku:
Pościel drukowana Train P-4 - baldachim bawełna ty 100 x 135 cm kołdra, 40 x 60 cm poduszka, 180 cm dł.ochraniacza - Train 601 ZU - kod 13032 - Pościel dziecięca - GLÜCK

reklama
Patiinka pościel super, a cena ??? to już w ogóle rewelka

lanjaa woreczki ciekawe rozwiązanie, też jestem ciekawa czy któraś używała.
radek V.jpg
A do mnie dotarł kurier z łóżeczkiem, bałam się czy aby całe , ale jest dobrze :D + materac oczywiście :)
o takie

Do góry