reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla mam i maluszków:)

reklama
no ładne ładne :)
wogóle dopiero teraz odkryłam że przy łózeczku nie mam karuzelki.... i co najgorsza nie wiem gdzie ona jest... przeszperałam cały dom i juz chce mi sie płakać... mam nadzieje że jest u tesciowej. bo bede beczec!!

Hej,

ja dziś zamówiłam 2 komplety pościeli. Jeden 3 el., a drugi 2 el. Do tego przybornik i dwa prześcieradła do łóżeczka. Jedna rzecz mnie rozbawiła dziś. Przyszedł listonosz z awizo na moje dane. Tłumaczy się, że nie dał rady się z tym zabrać. A ja do teraz zachodzę w głowę, co ja zamówiłam formatu A4. Wiem, że zamawiałam słowniki obrazkowe dla moich kuzyneczek małych, ale tam jest odbiór osobisty w księgarni. Naprawdę nie wiem:p Jutro Wam napiszę, co zbroiłam:)

asiorrek byś widziała mojej małej pokoik - ściany w beżu i brązie :-D - także mnie też bierze na te kolorki :-D a wózeczek śliczny i łóżeczko też :-) i to serduszko ahhh piekne wszystko :-)
natal84 śliczny kombinezonik .. ja do h&m wybieram się po czapkę i szalik dla małej bo w innych sklepach jakieś zawrotne ceny mają :szok:
ala1911 czekamy na wieści bo sama jestem ciekawa :-D:-D:-D

Ja dzisiaj oczekiwałam kuriera z kompletem pościeli dla Aluśki i baldachimem ale niestety się nie doczekałam :-( może jutro przyjdzie :-) :tak:

Indziorka tak piszesz o tej tetrze i kaszy a mnie sie jeszcze przypomniało- ładnych pare lat temu jak moja babcia na wsi miała krowy to zawsze po wieczornym dojeniu całe mleko z wiadra przelewała do tzw "bańki" właśnie przez pieluche tetrową i sito:-)
Aninek fajnie ci sie udało z ta bluzką, facet się zachował:tak: ja tez myśle że jak wyparzysz te gryzaczki to ok, nikt nie jest w stanie utrzymać sterylności przy dziecku, zresztą troche zarazków jeszcze nikomu nie zaszkodziło a wręcz odwrotnie:) co do wanienki to ja też szukam bez odpływu, pierwsza wanienka jaką kupilismy dla Konrada to porażka była, odpływ przeciekał, a że nie miałam innych warunków i musiałam na przeiwjaku stawiać wanienke to podkładaliśmy ze dwa grube ręczniki i jakoś szło ale zaraz kupilismy drugą, niby tez z odpływem ale juz nie przeciekał:))
caroline śliczne ciuszki, ja staram się by nie było specjalnej przewagi niebieskiego w szafie malucha, no ale wiadomo że jak coś dostane w prezencie to nie bede wybrzydzać, ale sama staram się jakieś inne kolory niz niebieski wybierać, np właśnie zielony, szary a i pomarańczowy mysle że tez dla chłopca ok tak samo jak czerwony:)
Miętowa ja właśnie takiej wanienki szukam, najprostsza bez bajerów, sama pamiętam że taką w domu miałam tylko całą białą, bez wzorów:tak:
Asiorreek piękne łóżeczko i wózek, kolorystycznie bardzo fajnie dobrane:-)
natal super kombinezonik!!!::-) ja mam jeden na 62 i drugi tez, wole by małemu było troche za luźno niz miałby się w za małym męczyć, a wiadomo że coś pod spód też się zakłada maluchowi:))
Czarni oby się znalazła:) ja jak na razie wkurzona na siebie jestem bo brakuje mi szczebelka do łóżeczka i jednego zakończenia szczytu, powinny być 3 a mam dwa i najgorsze jest to że ja wiem że gdzies to w chałupie jest ale szukałam i nic :no:
Ala no to czekamy na niespodzianke:)

Ni naprawdę polecam ten kombinezon widziałam nA żywo i jest super !! A po sklepach nie dam rady lazic tym bardziej h&m gdzie jest zawsze full ludzi:)

reklama
Do góry