reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam i maluszków:)

reklama
no ładne ładne :)
wogóle dopiero teraz odkryłam że przy łózeczku nie mam karuzelki.... i co najgorsza nie wiem gdzie ona jest... przeszperałam cały dom i juz chce mi sie płakać... mam nadzieje że jest u tesciowej. bo bede beczec!!

Hej,

ja dziś zamówiłam 2 komplety pościeli. Jeden 3 el., a drugi 2 el. Do tego przybornik i dwa prześcieradła do łóżeczka. Jedna rzecz mnie rozbawiła dziś. Przyszedł listonosz z awizo na moje dane. Tłumaczy się, że nie dał rady się z tym zabrać. A ja do teraz zachodzę w głowę, co ja zamówiłam formatu A4. Wiem, że zamawiałam słowniki obrazkowe dla moich kuzyneczek małych, ale tam jest odbiór osobisty w księgarni. Naprawdę nie wiem:p Jutro Wam napiszę, co zbroiłam:)

asiorrek byś widziała mojej małej pokoik - ściany w beżu i brązie :-D - także mnie też bierze na te kolorki :-D a wózeczek śliczny i łóżeczko też :-) i to serduszko ahhh piekne wszystko :-)
natal84 śliczny kombinezonik .. ja do h&m wybieram się po czapkę i szalik dla małej bo w innych sklepach jakieś zawrotne ceny mają :szok:
ala1911 czekamy na wieści bo sama jestem ciekawa :-D:-D:-D

Ja dzisiaj oczekiwałam kuriera z kompletem pościeli dla Aluśki i baldachimem ale niestety się nie doczekałam :-( może jutro przyjdzie :-) :tak:

Indziorka tak piszesz o tej tetrze i kaszy a mnie sie jeszcze przypomniało- ładnych pare lat temu jak moja babcia na wsi miała krowy to zawsze po wieczornym dojeniu całe mleko z wiadra przelewała do tzw "bańki" właśnie przez pieluche tetrową i sito:-)
Aninek fajnie ci sie udało z ta bluzką, facet się zachował:tak: ja tez myśle że jak wyparzysz te gryzaczki to ok, nikt nie jest w stanie utrzymać sterylności przy dziecku, zresztą troche zarazków jeszcze nikomu nie zaszkodziło a wręcz odwrotnie:) co do wanienki to ja też szukam bez odpływu, pierwsza wanienka jaką kupilismy dla Konrada to porażka była, odpływ przeciekał, a że nie miałam innych warunków i musiałam na przeiwjaku stawiać wanienke to podkładaliśmy ze dwa grube ręczniki i jakoś szło ale zaraz kupilismy drugą, niby tez z odpływem ale juz nie przeciekał:))
caroline śliczne ciuszki, ja staram się by nie było specjalnej przewagi niebieskiego w szafie malucha, no ale wiadomo że jak coś dostane w prezencie to nie bede wybrzydzać, ale sama staram się jakieś inne kolory niz niebieski wybierać, np właśnie zielony, szary a i pomarańczowy mysle że tez dla chłopca ok tak samo jak czerwony:)
Miętowa ja właśnie takiej wanienki szukam, najprostsza bez bajerów, sama pamiętam że taką w domu miałam tylko całą białą, bez wzorów:tak:
Asiorreek piękne łóżeczko i wózek, kolorystycznie bardzo fajnie dobrane:-)
natal super kombinezonik!!!::-) ja mam jeden na 62 i drugi tez, wole by małemu było troche za luźno niz miałby się w za małym męczyć, a wiadomo że coś pod spód też się zakłada maluchowi:))
Czarni oby się znalazła:) ja jak na razie wkurzona na siebie jestem bo brakuje mi szczebelka do łóżeczka i jednego zakończenia szczytu, powinny być 3 a mam dwa i najgorsze jest to że ja wiem że gdzies to w chałupie jest ale szukałam i nic :no:
Ala no to czekamy na niespodzianke:)

Ni naprawdę polecam ten kombinezon widziałam nA żywo i jest super !! A po sklepach nie dam rady lazic tym bardziej h&m gdzie jest zawsze full ludzi:)

reklama
Do góry