reklama
a ja jeszcze tego kombinezonu nie dostalam , ten 'H&m wkurza!!na internecie dupa i w sklepie tez! ale poczekam bo teraz jak bym sie miala tam wybrac to chyba bym fiola dostala! chyba w zadnym innym sklepie nie ma tylu ludzi zawsze co tam.
muuuum_to_be
Mama Janka
Ada- bryka super
Ja na razie przystopowalam z zakupami- brakuje mi chyba juz tylko wanienki i kombinezonu.
A i wciaz czekam na lozeczko, ktore moja sis probuje mi usilnie dostarczyc ;p
Ja na razie przystopowalam z zakupami- brakuje mi chyba juz tylko wanienki i kombinezonu.
A i wciaz czekam na lozeczko, ktore moja sis probuje mi usilnie dostarczyc ;p
Bilka, Mietowa piekne lozeczka!
Ada super, ze wozek juz dotarl, swietnie wyglada w tym kolorze! Wlasnie niedawno widzialam mloda rodzinke, mieli wlasnie wozek taki czerwono-czarny a tatus do tego plecak turystyczny tez czerwono-czarny i tak mi sie spodobalo i pomyslalam sobie o Tobie :-)
Patiinka bardzo fajna ta posciel.
Ada super, ze wozek juz dotarl, swietnie wyglada w tym kolorze! Wlasnie niedawno widzialam mloda rodzinke, mieli wlasnie wozek taki czerwono-czarny a tatus do tego plecak turystyczny tez czerwono-czarny i tak mi sie spodobalo i pomyslalam sobie o Tobie :-)
Patiinka bardzo fajna ta posciel.
gosia081145
Fanka BB :)
biłka mietowa super łózeczka
Ada no super bryke bedzie mial twoj maluszek Ja tez bede miala czerwony wozek ale z bialymi akcentami
Ada no super bryke bedzie mial twoj maluszek Ja tez bede miala czerwony wozek ale z bialymi akcentami
ada1989
Mama Konradka :)
Dzieki dziewczynki
Aninek oo ale mi sie miło zrobiło:-)
Dodaje jeszcze kilka zdjęć pościeli i ciuszków od rodziców
podusia i kołderka
podkład na materac i do wózka
ochraniacz
a to mnie najbardziej rozbawiło, musze się tylko dowiedzieć która z babć taka pomysłowa
reszta ciuszków w trakcie suszenia:-)
w ogóle okazało się że do tej bluzy granatowej z zygzakiem mqueenem co kiedyś wklejałam linka, przyszł spodenki idealnie pasujące do kompletu(granatowe na 5 zdjęciu) z tym że bluza jest na 56 a spodenki na 62, ale ucieszyłam się jak dziecko, taki traf:-)
Aninek oo ale mi sie miło zrobiło:-)
Dodaje jeszcze kilka zdjęć pościeli i ciuszków od rodziców
podusia i kołderka
podkład na materac i do wózka
ochraniacz
a to mnie najbardziej rozbawiło, musze się tylko dowiedzieć która z babć taka pomysłowa
reszta ciuszków w trakcie suszenia:-)
w ogóle okazało się że do tej bluzy granatowej z zygzakiem mqueenem co kiedyś wklejałam linka, przyszł spodenki idealnie pasujące do kompletu(granatowe na 5 zdjęciu) z tym że bluza jest na 56 a spodenki na 62, ale ucieszyłam się jak dziecko, taki traf:-)
muuuum_to_be
Mama Janka
Ada- super posciel i ciuszki tez, a te spioszki "babci" zarabiste ja osobiscie uwielbiam ciuszki dla maluszkow z takimi smiesznymi nadrukami
aaa widzisz i ja musze sie zaopatrzyc w taki spiworek lub dwa
aaa widzisz i ja musze sie zaopatrzyc w taki spiworek lub dwa
agaagaaga14
Fanka BB :)
Miętowa łóżeczko super
Patinka ooo jaka śliczna pościel Ja mam na razie jeden komplet pościeli i się zastanawiam nad drugim
ada1989 bryczka dla maluszka już jest Kolor super No i te ciuszki też mi się podobają s najbardziej te śpioszki z fajowym napisem he he
Patinka ooo jaka śliczna pościel Ja mam na razie jeden komplet pościeli i się zastanawiam nad drugim
ada1989 bryczka dla maluszka już jest Kolor super No i te ciuszki też mi się podobają s najbardziej te śpioszki z fajowym napisem he he
reklama