reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam i maluszków:)

reklama
a ja jeszcze tego kombinezonu nie dostalam , ten 'H&m wkurza!!na internecie dupa i w sklepie tez! ale poczekam bo teraz jak bym sie miala tam wybrac to chyba bym fiola dostala! chyba w zadnym innym sklepie nie ma tylu ludzi zawsze co tam.

Bilka, Mietowa piekne lozeczka!

Ada super, ze wozek juz dotarl, swietnie wyglada w tym kolorze! Wlasnie niedawno widzialam mloda rodzinke, mieli wlasnie wozek taki czerwono-czarny a tatus do tego plecak turystyczny tez czerwono-czarny i tak mi sie spodobalo i pomyslalam sobie o Tobie :-)

Patiinka bardzo fajna ta posciel.

Dzieki dziewczynki:)
Aninek oo ale mi sie miło zrobiło:-)

Dodaje jeszcze kilka zdjęć pościeli i ciuszków od rodziców:)

podusia i kołderka DSCF1012.jpg
podkład na materac i do wózkaDSCF1013.jpg
ochraniaczDSCF1014.jpg

DSCF1015 (2).jpgDSCF1016 (2).jpgDSCF1018.jpg

a to mnie najbardziej rozbawiło, musze się tylko dowiedzieć która z babć taka pomysłowa:-DDSCF1019.jpg

reszta ciuszków w trakcie suszenia:-)

w ogóle okazało się że do tej bluzy granatowej z zygzakiem mqueenem co kiedyś wklejałam linka, przyszł spodenki idealnie pasujące do kompletu(granatowe na 5 zdjęciu) z tym że bluza jest na 56 a spodenki na 62, ale ucieszyłam się jak dziecko, taki traf:-)

Ada- super posciel i ciuszki tez, a te spioszki "babci" zarabiste :D ja osobiscie uwielbiam ciuszki dla maluszkow z takimi smiesznymi nadrukami :)

aaa widzisz i ja musze sie zaopatrzyc w taki spiworek lub dwa :-p

Miętowa łóżeczko super

Patinka ooo jaka śliczna pościel Ja mam na razie jeden komplet pościeli i się zastanawiam nad drugim

ada1989
bryczka dla maluszka już jest Kolor super No i te ciuszki też mi się podobają s najbardziej te śpioszki z fajowym napisem he he

reklama
Do góry