reklama
dotka ja też dziś zaliczyłam biedronkę i wzięłam dwa ręczniki :-) żółciutki z autkiem i kremowy z owieczką. cena dobra, co prawda chciałam kupić inne 100x100 po 34 za sztukę ale różnica w wielkości nie duża a w cenie spora a to tylko ręcznik.
a kocyków nie było, ale mam chyba z 5 różnych po synku więc już starczy
a kocyków nie było, ale mam chyba z 5 różnych po synku więc już starczy
lanjaa
Aga mama Julii
Ja też napadłam na biedronkę i mam kocykfajny bo nie za duży i mięciutki. Byłam też w lidlu i nabyłam dresik welurowy w r.74-80, sweter dla męża, dla siebie dzianinową sukienkę i stanik:-)Także udane zakupy
monika2222
Zaangażowana w BB
Widzę dzisiaj biedronka dzięki nam ma wielkie obroty .
Ja zakupiłam kocyk- ten beżowy z kolorowymi motywami i żółty ręczniczek )).
Ja zakupiłam kocyk- ten beżowy z kolorowymi motywami i żółty ręczniczek )).
Indziorka
Fanka BB :)
filkat mam ten sam kocyk i jest cudowny, te owieczki rozwalające
caroline no na razie kupować nie zamierzam kosmetyków, ale jakieś zestawy do paznokci czy coś takiego mam już próbki z nivea i pewnie przy niej zostanę jak młoda dobrze na nią zareaguje
Ej kobietki mam sprawę... bo się zakochałam... w sumie mój też w jednym wózku i jest baaaardzo tani WÓZEK VERDI MAX 3W1+TORBA+DODATKI KURIER GRATIS!!! (2693184202) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. wersja z kremowym stelażem i w beżach (ten co jest na zdjęciu głównym i jak sądzicie, ma prawo się sprawdzić, bo w sumie z tego co czytałam to mi odpowiada technicznie... Napiszcie co sądzicie
caroline no na razie kupować nie zamierzam kosmetyków, ale jakieś zestawy do paznokci czy coś takiego mam już próbki z nivea i pewnie przy niej zostanę jak młoda dobrze na nią zareaguje
Ej kobietki mam sprawę... bo się zakochałam... w sumie mój też w jednym wózku i jest baaaardzo tani WÓZEK VERDI MAX 3W1+TORBA+DODATKI KURIER GRATIS!!! (2693184202) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. wersja z kremowym stelażem i w beżach (ten co jest na zdjęciu głównym i jak sądzicie, ma prawo się sprawdzić, bo w sumie z tego co czytałam to mi odpowiada technicznie... Napiszcie co sądzicie
caroline ja tez lubie klocki duplo a lego to juz uwielbiam, chociaz "zwykle" lego to tez juz sztuka dostac, bo z tego co widze to wszystkie sa w jakiejs tematyce: star wars, wladca pierscieni, swinka pepa...
Indziorka mi sie ten wozek wydaje sliczny Moze ciut ciezki, no ale duze kolka waza swoje. Cena jest rewelacyjna. Tez bym sie zakochala!
Mam nadzieje ze dolacze do szczesliwego grona posiadaczek kocykow z Biedronki
Indziorka mi sie ten wozek wydaje sliczny Moze ciut ciezki, no ale duze kolka waza swoje. Cena jest rewelacyjna. Tez bym sie zakochala!
Mam nadzieje ze dolacze do szczesliwego grona posiadaczek kocykow z Biedronki
lanjaa
Aga mama Julii
filkat mam ten sam kocyk i jest cudowny, te owieczki rozwalające
Ja mam podobny wózek i generalnie jestem zadowolona ale ma jeden minus tzn te przednie koła jak są odblokowane to strasznie latają, niby podczas jazdy to nie przeszkadza ale strasznie głupio wygląda. No i nasza spacerówka już sie trochę wyjeździła, oparcie nie chce sie rozkładać we wszystkich pozycjach (ale sporo go używaliśmy), dlatego kupię teraz x-landera spacerówkę.
lanjaa
Aga mama Julii
A i bym zapomniała, kupiłam pampersy r.2 w Rossmannie 108 szt. za 53 zł, to chyba najlepsza oferta jaką ostatnio widziałam:-)
Mi w końcu wczoraj przyszły ubranka są śliczne i w bardzo dobrym stanie. Wczoraj też byłam mojemu synkowi kupić zimową kurtkę bo później problem z rozmiarówką jest nie obyło się również bez zakupów dla córeczki - kupiłam 3-pack pajaców i rajstopki w smyku
Zaraz jak się uporam ze wstaniem ;p to porobie zdjęcia i powrzucam Jej jak już są ubranka to już się czuje tą dzidzie w domu Teraz stwierdzam że brakuje mi jeszcze z 2 par rajstopek, sweterka, 7 par bodów (to już zamówiłam) i ciepłej czapki. Reszte już mam
Zaraz jak się uporam ze wstaniem ;p to porobie zdjęcia i powrzucam Jej jak już są ubranka to już się czuje tą dzidzie w domu Teraz stwierdzam że brakuje mi jeszcze z 2 par rajstopek, sweterka, 7 par bodów (to już zamówiłam) i ciepłej czapki. Reszte już mam
reklama