reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam i maluszków:)

Ja właśnie się dorobiłam kocyka z biedronki,mąż sam wybierał :-), bardzo fajny
Zdjęcie1116.jpg

reklama
dotka ja też dziś zaliczyłam biedronkę i wzięłam dwa ręczniki :-) żółciutki z autkiem i kremowy z owieczką. cena dobra, co prawda chciałam kupić inne 100x100 po 34 za sztukę ale różnica w wielkości nie duża a w cenie spora a to tylko ręcznik.
a kocyków nie było, ale mam chyba z 5 różnych po synku więc już starczy :tak:

Ja też napadłam na biedronkę i mam kocyk:-pfajny bo nie za duży i mięciutki. Byłam też w lidlu i nabyłam dresik welurowy w r.74-80, sweter dla męża, dla siebie dzianinową sukienkę i stanik:-)Także udane zakupy:tak:

filkat mam ten sam kocyk i jest cudowny, te owieczki rozwalające :p

caroline no na razie kupować nie zamierzam kosmetyków, ale jakieś zestawy do paznokci czy coś takiego ;) mam już próbki z nivea i pewnie przy niej zostanę jak młoda dobrze na nią zareaguje ;)

Ej kobietki mam sprawę... bo się zakochałam... w sumie mój też w jednym wózku :p i jest baaaardzo tani WÓZEK VERDI MAX 3W1+TORBA+DODATKI KURIER GRATIS!!! (2693184202) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. wersja z kremowym stelażem i w beżach (ten co jest na zdjęciu głównym;) i jak sądzicie, ma prawo się sprawdzić, bo w sumie z tego co czytałam to mi odpowiada technicznie... Napiszcie co sądzicie ;)

caroline ja tez lubie klocki duplo a lego to juz uwielbiam, chociaz "zwykle" lego to tez juz sztuka dostac, bo z tego co widze to wszystkie sa w jakiejs tematyce: star wars, wladca pierscieni, swinka pepa...
Indziorka mi sie ten wozek wydaje sliczny :tak: Moze ciut ciezki, no ale duze kolka waza swoje. Cena jest rewelacyjna. Tez bym sie zakochala!

Mam nadzieje ze dolacze do szczesliwego grona posiadaczek kocykow z Biedronki :-D

filkat mam ten sam kocyk i jest cudowny, te owieczki rozwalające :p

caroline no na razie kupować nie zamierzam kosmetyków, ale jakieś zestawy do paznokci czy coś takiego ;) mam już próbki z nivea i pewnie przy niej zostanę jak młoda dobrze na nią zareaguje ;)

Ej kobietki mam sprawę... bo się zakochałam... w sumie mój też w jednym wózku :p i jest baaaardzo tani WÓZEK VERDI MAX 3W1+TORBA+DODATKI KURIER GRATIS!!! (2693184202) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. wersja z kremowym stelażem i w beżach (ten co jest na zdjęciu głównym;) i jak sądzicie, ma prawo się sprawdzić, bo w sumie z tego co czytałam to mi odpowiada technicznie... Napiszcie co sądzicie ;)

Ja mam podobny wózek i generalnie jestem zadowolona ale ma jeden minus tzn te przednie koła jak są odblokowane to strasznie latają, niby podczas jazdy to nie przeszkadza ale strasznie głupio wygląda. No i nasza spacerówka już sie trochę wyjeździła, oparcie nie chce sie rozkładać we wszystkich pozycjach (ale sporo go używaliśmy), dlatego kupię teraz x-landera spacerówkę.

Mi w końcu wczoraj przyszły ubranka są śliczne i w bardzo dobrym stanie. Wczoraj też byłam mojemu synkowi kupić zimową kurtkę bo później problem z rozmiarówką jest nie obyło się również bez zakupów dla córeczki - kupiłam 3-pack pajaców i rajstopki w smyku :)

Zaraz jak się uporam ze wstaniem ;p to porobie zdjęcia i powrzucam :) Jej jak już są ubranka to już się czuje tą dzidzie w domu :) Teraz stwierdzam że brakuje mi jeszcze z 2 par rajstopek, sweterka, 7 par bodów (to już zamówiłam) i ciepłej czapki. Reszte już mam :)

reklama
No moze nie najlepsza jakość bo na dworze jeszcze szaro, a przy sztucznym świetle i flashu to nie za bardzo ładne wychodzą ale tak poglądowo chociaż.

DSC_0317.jpgDSC_0318.jpgDSC_0320.jpgDSC_0322.jpgDSC_0323.jpgDSC_0324.jpgDSC_0325.jpgDSC_0326.jpg

Załączniki

• DSC_0327.jpg
    DSC_0327.jpg
    31,7 KB · Wyświetleń: 76
  • DSC_0328.jpg
    DSC_0328.jpg
    24,1 KB · Wyświetleń: 55
Do góry