reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam i maluszków:)

Zobacz załącznik 508552Zobacz załącznik 508553 DSC_0329.jpgDSC_0330.jpgDSC_0331.jpgDSC_0332.jpgDSC_0333.jpgDSC_0334.jpg

reklama
marta 87 super zakupy :)

ja dziś jeszcze chce kupić bawełniany kocyk jj cole collections w żyrafki :) mam taki dla synka w zielone kółeczka i służy nam od jego narodzin i posłuży pewnie jeszcze dłuugo, bo jest spory :) Do tego jest z podatnego materiału więc świetnie sprawdzał się jako otulacz , letni kocyk, w zimie też był ok. Ja nie lubie tych polarowych . Poniżej zamieszczam linki do tych wzorów, niestety tego w zielone kółeczka już ciężko gdziekolwiek znaleźć bo się 2 razy wzory kolekcji zdążyły zmienić ;p

Google Image Result for http://shops.companybe.com/realbaby/product_photos/large/xl_lrgc.gif

xl_lrgc.gif

Google Image Result for http://www.babycurls.co.uk/image/cache/data/products/nursery-gt-bedding-gt-swaddlings-and-blankets-gt-jj-cole-blankets/jj-cole-receiving-blanket-bright-giraffes-1-160x160.jpg

sylvanas, Marta ale fajnie sie oglada te ciuszki, wszystkie takie sliczne, beda pieknie wygladaly Wasze krolewny :-)
Marta gratki dla meza!

Moja mama tez mi napisala wczoraj ze udalo jej sie kupic kocyk z Biedronki - w rozowe kotki chyba, mowi ze jest przyjemny. Za to ja zaplacilam wlasnie za wozek, teraz bedziemy czekac na przesylke! :-)

aninek czyli największy zakup dokonany :biggrin2: daj znać jak przesyłka dojdzie i jak wrażenia z oceny wózeczka na żywo ;-) przyjemnego oczekiwania na kuriera ;-)a te kocyki to chyba w godzinę się rozeszły ze wszystkich biedronek :biggrin2: ale jak są takie przyjemne to się nie dziwię :biggrin2:
sylvanas te kocyki bawełniane są rewelacyjne - moja siostra miała dla swojej córy i non stop używała.. mi udało się kupić za 3 zł cherokee dwie sztuki.. a że stan rewelacja więc długo się nie zastanawiałam :biggrin2: super wyprawkę już masz ;-)
marta 87 super zakupki :biggrin2:

A mój mąż wybrał pierwsze buty dla naszej małej - to chyba nasz pierwszy zakup nowej rzeczy z nowych
jeszcze skarpetki i opaseczka :biggrin2:
A dodatkowo zakupiłam na początku tygodnia używki: rajstopki marks&spencer (jak nowe), mini spódniczkę, dwie koszuli z h&m i dwa pledy bawełniane w rewelacyjnym stanie..

DSCF0548.jpgDSCF0549.jpgDSCF0550.jpgDSCF0551.jpgDSCF0552.jpg

sylvanas piękne ubranka! :-) super kombinezonik:tak:
marta super te ciuszki, wszystkie śliczne:-)
Indziorka fajny ten wózek:tak: cena też w porządku:tak:
caroline fajne te butki a na jaki rozmiar kupiliście? i te cudne skarpetki, ja tez musze sie do h&m wybrać po nie:)))

Ile razy jestem w H&M to te skarpetki są tylko w dużych rozmiarach :(
Kupiłam w Biedronce zestaw kąpielowy... z kocyka zrezygnowałam, bo mam już 2 cienkie kocyki i to jeden właśnie z takiego samego materiału (mikrofibry?) jak ten w Biedrze... wolałabym mieć jeszcze jeden grubszy :)

Ile butelek na początek kupujecie? Ja mam jedną Lovi... i chcę jeszcze kupić 2 antykolkowe Tommie Tippie. Starczy na początek, nie?

reklama
My dzisiaj z nudy z Bzikiem poszlismy na zakupki, synkowi bardzo podobalo sie wybiranie ciuszkow dla Ani :)
Oto nasze dzisiajsze zakupki ( wszystko wybral syn, oczywiscie po mojej autoryzacji ;))

A tu zakup sprzed kilku tygodni.

Do góry