reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla mam i maluszków:)

Zobacz załącznik 508552Zobacz załącznik 508553 DSC_0329.jpgDSC_0330.jpgDSC_0331.jpgDSC_0332.jpgDSC_0333.jpgDSC_0334.jpg

reklama
marta 87 super zakupy :)

ja dziś jeszcze chce kupić bawełniany kocyk jj cole collections w żyrafki :) mam taki dla synka w zielone kółeczka i służy nam od jego narodzin i posłuży pewnie jeszcze dłuugo, bo jest spory :) Do tego jest z podatnego materiału więc świetnie sprawdzał się jako otulacz , letni kocyk, w zimie też był ok. Ja nie lubie tych polarowych . Poniżej zamieszczam linki do tych wzorów, niestety tego w zielone kółeczka już ciężko gdziekolwiek znaleźć bo się 2 razy wzory kolekcji zdążyły zmienić ;p

Google Image Result for http://shops.companybe.com/realbaby/product_photos/large/xl_lrgc.gif

xl_lrgc.gif

Google Image Result for http://www.babycurls.co.uk/image/cache/data/products/nursery-gt-bedding-gt-swaddlings-and-blankets-gt-jj-cole-blankets/jj-cole-receiving-blanket-bright-giraffes-1-160x160.jpg

sylvanas, Marta ale fajnie sie oglada te ciuszki, wszystkie takie sliczne, beda pieknie wygladaly Wasze krolewny :-)
Marta gratki dla meza!

Moja mama tez mi napisala wczoraj ze udalo jej sie kupic kocyk z Biedronki - w rozowe kotki chyba, mowi ze jest przyjemny. Za to ja zaplacilam wlasnie za wozek, teraz bedziemy czekac na przesylke! :-)

aninek czyli największy zakup dokonany :biggrin2: daj znać jak przesyłka dojdzie i jak wrażenia z oceny wózeczka na żywo ;-) przyjemnego oczekiwania na kuriera ;-)a te kocyki to chyba w godzinę się rozeszły ze wszystkich biedronek :biggrin2: ale jak są takie przyjemne to się nie dziwię :biggrin2:
sylvanas te kocyki bawełniane są rewelacyjne - moja siostra miała dla swojej córy i non stop używała.. mi udało się kupić za 3 zł cherokee dwie sztuki.. a że stan rewelacja więc długo się nie zastanawiałam :biggrin2: super wyprawkę już masz ;-)
marta 87 super zakupki :biggrin2:

A mój mąż wybrał pierwsze buty dla naszej małej - to chyba nasz pierwszy zakup nowej rzeczy z nowych
jeszcze skarpetki i opaseczka :biggrin2:
A dodatkowo zakupiłam na początku tygodnia używki: rajstopki marks&spencer (jak nowe), mini spódniczkę, dwie koszuli z h&m i dwa pledy bawełniane w rewelacyjnym stanie..

DSCF0548.jpgDSCF0549.jpgDSCF0550.jpgDSCF0551.jpgDSCF0552.jpg

sylvanas piękne ubranka! :-) super kombinezonik:tak:
marta super te ciuszki, wszystkie śliczne:-)
Indziorka fajny ten wózek:tak: cena też w porządku:tak:
caroline fajne te butki a na jaki rozmiar kupiliście? i te cudne skarpetki, ja tez musze sie do h&m wybrać po nie:)))

Ile razy jestem w H&M to te skarpetki są tylko w dużych rozmiarach :(
Kupiłam w Biedronce zestaw kąpielowy... z kocyka zrezygnowałam, bo mam już 2 cienkie kocyki i to jeden właśnie z takiego samego materiału (mikrofibry?) jak ten w Biedrze... wolałabym mieć jeszcze jeden grubszy :)

Ile butelek na początek kupujecie? Ja mam jedną Lovi... i chcę jeszcze kupić 2 antykolkowe Tommie Tippie. Starczy na początek, nie?

reklama
My dzisiaj z nudy z Bzikiem poszlismy na zakupki, synkowi bardzo podobalo sie wybiranie ciuszkow dla Ani :)
Oto nasze dzisiajsze zakupki ( wszystko wybral syn, oczywiscie po mojej autoryzacji ;))

A tu zakup sprzed kilku tygodni.

Do góry