reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam i maluszków:)

reklama
jeszcze jak chodzi o nas - mamy, warto zadbać o dobre wkłady poporodowe / na połóg. Ja się zaopatrzyłam w podpaski połogowe wielorazowe, coś takiego . Bardzo długie, chłonne i oddychające. Było mi w nich lepiej niż z jednorazowymi podkładami :) Ale za to zapomniałam o szlafroku :) :) A szlafrok się też przydaje... ;)

dziewczyny fajne te kocyki przytulanki :-) pierwszy raz je widzę :-) tyle chyba małe - bo mają po dwadzieścia parę cm.. dajcie znać czy miłe w dotyku i jak na żywo się prezentują :-)

januarka jakie sliczne ubranka! A te buciki i czapeczka slodziutkie!
dotka cena takiej nowej poduszki wydaje mi sie przesadzona, fajnie ze kupilas o polowe taniej. Moze jak trafie na dobra oferte to tez kupie, narazie ze spaniem daje rade, ale do karmienia to moze faktycznie by byla fajna. Dzieki za przypomnienie o Biedronce - musze mamie przypomniec ;-)
sylvanas no rzeczywiscie mozna sie wkurzyc jak czlowiek sie nastawia na takie mile zakupki a tu nic! Mam nadzieje, ze trafisz na cos co Ci sie spodoba.

To ja sie pochwale moimi zakupami:

kurtka Mamalicious
P1080377 (348x640).jpg

A tu zakupy z second handu
P1080379 (480x640).jpgP1080380 (480x640).jpgP1080381 (480x640).jpgP1080382 (480x640).jpg
mega ksiazka za tylko 2,5£ (normalna cena to 22,99£) - fajna bo jest wszystko o ciazy i potem o niemowlaku, duzo zdjec i tez takie rzeczy jak postepowac gdy np dziecko sie zakrztusi, albo objawy chorob skory, itp.
Komplecik zupelnie nowy za 3£, rajstopki nawet nierozpakowane.
Spiworek :-):-):-) z John Lewisa za 2,50£
No i pajacyk, tylko juz troszke wiekszy.

Aninek super ta kurteczka zaden namiot i zakupki pozostale tez fajne.
A w Biedronce reczniki i kocyki to jutro pomylilo mi sie wczoraj ale juz sie porpawilam:)

To ja też się pochwalę :p to jest jakaś 1/5 wszystkiego co mam- czyli rzeczy jakie mam na mieszkaniu :p w grudniu albo na początku stycznia przywiozę sobie resztę :p no chyba, że wcześniej rodzinka mnie odwiedzi :p

Załączniki

• DSC00017.jpg
    DSC00017.jpg
    23,4 KB · Wyświetleń: 66
  • DSC00018.jpg
    DSC00018.jpg
    28,4 KB · Wyświetleń: 64
  • DSC00019.jpg
    DSC00019.jpg
    17,4 KB · Wyświetleń: 59
  • DSC00020.jpg
    DSC00020.jpg
    15,1 KB · Wyświetleń: 62
  • DSC00021.jpg
    DSC00021.jpg
    14,7 KB · Wyświetleń: 61
aninek kurtka rewelacja .. o matko po tobie nawet nie widać że w ciąży jesteś! taaakiej to dobrze :-) suuper wyglądasz! a zakupki dla małej też rewelacja:-)
indziorka też już trochę sporo tego się uzbierało:-) ale widzę że najważniejsze czyli kombinezon już jest :-)

reklama
Do góry