reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam i maluszków:)

Januarka piekne ciuszki!

Wiecie co juz nie moge sie doczekac jak bedziemy wrzucac zdjecia naszych slicznych dzieciaczkow w tych ciuszkach co teraz pokazujemy :-)

Columbina tu na szczescie nie widze az tyle Hello Kitty ale w Hiszpanii to bylo doslownie wszedzie!!!

reklama
Dziewczynki śliczne te Wasze ciuszki, widzę że nie tylko mnie ogarnął szał kupowania;-) Muszę już przystopować bo chyba zaraz moja córcia będzie miała więcej ciuszków ode mnie:-D Pokażę Wam małe co nieco, bo nie zrobiłam jeszcze fotek wszystkiego co mam, ale chociaż czymś się pochwalę:-p
IMG_0310.jpgIMG_0311.jpgIMG_0321.jpgIMG_0322.jpgIMG_0323.jpgIMG_0324.jpgIMG_0325.jpg

Odnośnie ubranek z Hello Kitty, czy Dora ( nie wiem, czy akurat ta postać jest znana w Pl) to niestety dziewczyny, ale od pewnego wieku dziewczynki juz mają swój gust. Mojej Neli udało mi się wybić z głowy Świnkę Pepe, ale Hello Kitty swojego czasu było górą. Uwierzcie mi, że mimo próśb i prób przekupstwa, nie szło jej przegadać. A wiadomo, nie można dziecku odmawiać czegoś, co nam się nie podoba, BO TAK. Córka mojej kumpeli zakochała się w serii ubranek z samochodzikiem i nie da rady, żeby ubrała coś innego. Druga kumpela i jej córka 4 letnia - ulubiona seria to Ben 10:szok:Przecież nie zmuszą dzieci do innych ubrań. Dzieci mają różne gusta i niestety też od pewnego momentu podążają za modą:baffled: Nie zrozumcie mnie źle proszę. Każda z nas może próbować zaszczepić w dziecku miłość np do Kubusia Puchatka, ale konfrontacja z rzeczywistością jest nieunikniona. Dlatego tak, jak Natal zauważa, póki możemy, wybierajmy coś "pod siebie":-)

Caroline fakt, że tygrysek fajny jest:happy: U nas z Disneya dla dziewczynek jest dużo z Tweetiego, Jelonka Bambi, 101 dalmatyńczyków i oczywiście myszki mini:happy:

Natal właśnie widziałam na stronie H&M ten zestaw pajacyków, ale mąż mówi, że coś u nas nie ma. A szkoda, bo słodki jest:-p Dobrze, że nie tylko ja mam zboczenie z tym tygryskiem:-p

Januarka
super te ciuszki. Dojrzałam nawet jeden kaftanik, który również posiadam:happy:

Aninek tu gdzie ja mieszkam Hello Kitty jest wszędzie. Nawet chusteczki do pupy robią:baffled: Może w tych maleńkich rzeczach nie ma, ale już od 2 roku życia, to masakra. I weź tu dziecku wytłumacz, że to jest nie fajne:sorry2:

M@linka
extra te ciuszki! Chwal się ile wlezie:-p

Magda mi az tak bardzo Hello Kitty nie przeszkadza, ale w Barcelonie to naprawde wyskakiwal z lodowki, no po prostu wszedzie i nie mowie tylko o sklepach z artykulami dla dzieci. Co do tego ze dzieci maja wlasny gust to sie zgadzam. Chcialabym mojej corci kupic ciuszki w roznych kolorach, ale poki co znajduje tylko rozowe i biale. Troche sie boje, bo znajoma ma 5-letnia coreczke, ktora juz poza rozowym nie widzi innych kolorow, szczerze mnie to przeraza.
Columbina fajne ta kolekcja z Filemonem, bardzo ladne ubranka, chociaz nigdy nie bylam fanka tej bajki.
Malinka piekne ubranka masz dla swojej krolewny!

Ale słodkie te ciuszki :))). Wszystkie bez wyjątku :p.

Ja wczoraj wygrałam aukcję i wyprawkę ciuszkową mam kompletną :). Mały ma więcej ciuchów ode mnie ale co tam :p. Jak przyjdzie paczka porobię zdjęcia :).

A oto moje zakupy, robione na allegro u jednego sprzedawcy, w nawiasie numery akcji jakby któraś chciała obejrzeć):
1. Śliczne prześcieradło frotte z gumką 120x60cm (2668847703)
2. Johnson's Baby Wkładki laktacyjne 50szt. PROMOCJA (2671610721)
3. Bezpieczne cążki do paznokci Tommee Tippee (2676488574)
4. Frida aspirator do noska dla niemowląt + filtry (2682353640)
5. Szczotki do mycia butelek i smoczków super cena! (2684828810)
6. Tetra - pieluszki tetrowe 60x80 PIELUCHY 10szt. (2685597691)
7. Czapeczka PILOTKA - czapka dla niemowląt bawełna (numer 2685601077)
8. SZCZOTECZKA + GRZEBYK z naturalnym włosiem BabyOn (numer 2687292844)
9. Wkładki laktacyjne Tommee Tippee 50szt DUŻA PAKA (numer 2687827585)
10.NoseFrida spray do noska dla niemowląt 280 dawek (numer 2690636741)
11. Pieluchy - PIELUSZKI PAMPERS NEWBORN 2-5kg 43szt. (numer 2691013392)

reklama
Do góry