reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam i maluszków:)

Januarka o kurcze jesli bys mogla i nie bylby to dla Ciebie wielki problem to byloby super :) jestem z Wro i tu sie ludzie chyba rzucili na nie bo w 5 lidlach juz dawno po nich sladu nie bylo juz w ten sam dzien mi babki mowily. Jakbys upolowala to wez paragon koniecznie bo to podstawa gwarancji. Bede wyczekiwac na wiesci czy jeszcze byly dostepne u Ciebie, sciskam!

reklama
Magda z uk wiesz jakie to szaleństwo przy pierwszym dzieciaczku.. podejrzewam że jak zdecydujemy się na kolejne to pewnie połowy z tego nie bedziemy mieć.. dużo osób mi mówi że przy pierwszym zawsze taki szał..;-) strasznie słodkie masz te ciuszki.. uwielbiam tygryska i jak bym miała chłopca to też bym tygryska faworyzowała :-) śliczniutkie :-)
aninek ja właśnie do najbliższego hm mam 40 km więc muszę się specjalnie wybrać.. kupię wtedy pewnie małej też rajstopki i dla siebie bo słyszałam że super ciążowe rajstopy mają a na Święta BN przydadzą się bardzo :-) a czapeczki to takie bawełniane kupiłaś czy coś cieplejszego? ja poluję na komplet czapka zimowa+szalik ale póki co wszędzie bieda :eek: ja czapeczkę bawełnianą kupiłam w promocji w tesco za niecałe chyba 4 zł.. mam jedną ale chyba jeszcze jedna by się przydała ;-) czekamy na fotki!

A ja czekam na wypłatę i muszę chyba zamówić troszkę dupereli.. jakieś grzebyki, termometry itp.. miałam już to kupić miesiąc temu ale oczywiście wyskoczył zakup łóżeczka i przewijaka i jakoś wszystko się w czasie przesunęło.. powodzenia w kolejnych zakupowych szaleństwach!

Dotka no proszę z Wro i nic się nie przyznajesz.:-) A gdzie ty słonce zamierzasz rodzic bo może na porodówce się spotkamy bo mamy tylko dzień różnicy w terminach

Magda_z_uk śliczny tygrysek. Nie przejmuj się wyprawką. Ja praktycznie nic nie mam. Najwcześniej pod koniec tego tygodnia zacznę kupować.

dotka85 też niestety u mnie nigdzie już termometrów nie było. Ludzie się na nie rzucili a mąż w ten sam dzień sprawdzał też w kilku :-/.

ja wczoraj zakupilam dwa spiochy do spania , body, i spiochy na dzien . Kurcze nawet nie wiedzialam ze te zakupy dla malucha beda taka frajde dawac . Wczoraj skrecilam nawet liste potrzebnych rzeczy i ubranek :-D
Co do wozka to doszlismy do wniosku ze najpierw kupimy fotelik, a wozek dokupi sie w lutym czy na poczatku marca, bo raczej przez ten czas nie bedzie potrzebny, dopiero jak sie zrobi cieplej.. i mysle ze ta decyzja jest ok.
W sobote bylismy poogladac wozki i luzeczka i wszystkie akcesoria. Dziewczyny oczy mi wyszly jakie to wszystko piekne i slodkie!!!!! te kolderki, kocyki, ah ah :-) Widzialam wiaderka do kapania - dziewczyny sorry ale nie, i dziecko w tym trzeba jakos za szyjke podtrzymywac , za bardzo wrazliwa na takie cos jestem , ja wybieram wanienke standardowa. Wiaderkom dziekuje :-D

reklama
Do góry