reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam i maluszków:)

caroline czapeczki kupilam takie bawelniane, dwupak za 2,5£. Mam jedna taka ciut cieplejsza, a takich calkiem cieplych to nie wiem czy potrzebuje, bo w sumie wszystkie kombinezoniki co mam sa z kapturem.
natal no frajda niesamowita :-) Zawsze lubilam kupowac cos dla dzieciaczkow kolezanek, ale teraz dla wlasnego to juz bez porownania.

reklama
Wiecie co? Właśnie się zorientowałam, że większość rzeczy mam z tygryskiem:eek: A jeszcze po dziewczynkach mam jeden komplecik taki mega tygryskowy i kilka sztuk ubranek z puchatkeim. Cholerka, trzeba zacząć kupować coś innego:-p
Miałam wczoraj pisać, że zazdroszczę Wam tych zdobyczy z lumpków. U mnie jakaś bida z nimi.Byliśmy kiedyś w kilku, ale nic tam dla maluszka nie było. A przydałoby się, bo ceny niektórych rzeczy są koszmarne.

Caroline
ja oczekuję 3 dziecka, a też bym chętnie poszalała. Kasa by się znalazła, ale nie mam jak:eek: Na razie muszę zdać się na męża i mamę, a po porodzie sama zakupię wszystko na dalsze etapy.

Columbina
ten pajacyk tygryskowy, body z kubusiem i czapeczka są w komplecie z H&M. Mąż mówi, że to nowa kolekcja, bo ostatnio tego nie było. Może są też w Pl? Masz gdzieś w okolicy H&M?

Edit: znalazłam na polskiej stronie H&M. Wklejam linka:

http://www.hm.com/pl/product/04828?article=04828-C

Nawet cena nie taka tragiczna, jak na taki zestaw.

Natal mnie to wiaderko przeraża. Jakieś takie nie humanitarne mi się wydaje:eek:

Ostatnia edycja:
No niestety po termometrach ani sladu pewnie w weekend wykupili resztki bo przed jeszcze lezalo kilka. Cudne te ubranka z h&M a tygrysek podoba mi sie najbardziej :) Chyba sie skusze na niego, albo poprosze o prezent gdyby ktos z rodzinki pytal co kupic bo nowy najtanszy nie jest :) Ja pozniej wrzoce co wczoraj zakupilam, oprocz tego jak wrocilam mila niespodzianka na nas czekala znow od kumpeli dostalismy kilka slicznych ciuszkow po jej synku :) tak wiec tez wrzuce :)

Magda z uk ale rzeczy z tygryskiem są śliczne i słodkie dla chłopca! i ponadczasowe przede wszystkim! więc niech króluje tygrysek.. a swoją drogą dla dziewczynek to tak mało jest bajkowych ubranek.. gdzieś czasem na różowych śpiochach znajdzie się prosiaczek a tak poza tym to raczej motylki i kwiatuszki.. ;-)
januarka czekamy na fotki :-) a termometry jeszcze pewnie nie raz będą skoro tak szybko się rozeszły..

DSC_0058.jpgDSC_0057.jpgDSC_0056.jpg

ja dochodze do wniosku ze oni te ciuchy to dla mam wiecej niz dla dzieci projektuja :-) bo skad taki maly babel moze miec pojecie ze ma na sobie takiego fajnego tygryska , czy hello kitty :-) ale mamusine oczko cieszy :-D

reklama
Tygryski są ok... na pewno zajrzę do H&M. W Krakowie nie jeden jest :)
Ale Hellow Kitty bym nie zniosła! Nie mogę na to patrzeć w ogóle :p Wszędzie jest głowa tego kota. Tak jakby innych kotów bajkowych nie było :p Dla mnie to przesada... jak wejdzie się do C&A to praktycznie na każdych ciuszkach dziewczęcych jest HK :p Ubrania, plastry... nawet podpaski z kotem widziałam :p dlatego, bez obrazy dla wszystkich... TEMU kotowi mówię nie :p

Do góry