reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam i maluchów :)

Dziewczyny dziękuję za odp w sprawie rogali do spania :-)
Co do wózka to my dostaniemy bo bratanku, więc problem i wydatek z głowy;-). Ale jakbym miała kupować to bym się po komisach rozejrzała, albo na olx/allegro bo można ładne znaleźć za połowę ceny.

reklama
Hej Dziewczyny

Jestem mamą 10 miesięcznej Marcysi. Wczułam się w porządnie w rolę home menagera, w związku z czym kupuję i wynajduję nowe i używane rzeczy ale też sprzedaję nam niepotrzebne. Może ktoś byłby zainteresowany rzeczami dla dziewczynki? Aktualnie mam super ubranka 3-9 miesięcy. Firmowe, wynajdywane i bardzo zadbane. Oprócz tego wózek, kosz na pieluchy, kombinezon oraz nosidełko, który dostaliśmy ze stanów. Gdybyście były zainteresowane, to zapraszam do kontaktu.

Patrycja Katowice • Ogłoszenia OLX.pl (dawniej Tablica.pl)

Pozdrawiam
Pati

Babcia troszkę zaszalała w lidlu i pepco.. i trochę "reklamówek" zachomikowanych wyciągnęła m.in. ręcznik kąpielowy Balneum :)

IMAG0123.jpg

Shrekonella zielonego pajaca będziemy nosić z myślą o Tobie ;)

a my z tatusiem dzisiaj poszaleliśmy w outlecie smyka :) tatuś kupił sobie maskotkę i statek piracki do wanny :) - Smiki, Statek piracki, zabawka do wody za 69,99 zł - Smiki - Zabawki i gry dla dzieci - Smyk.com

znalazłam też krabika wodnego a to nasze "związkowe" zwierzątko więc nie było mowy, żeby nie kupić :p Chicco, Magiczny krabek, zabawka do wody za 47,99 zł - Chicco - Zabawki i gry dla dzieci - Smyk.com

no i ponad 20 cm maskotkę, która ma wgrane 4 melodyjki odtwarzane losowo ale nie mają jej już nawet na stronie.. za całe 20 zł :)
i te powyższe rzeczy z linków też jeszcze taniej :)

kupiłam też w końcu coś dla siebie :D muszle laktacyjne aventa, co pokazywali na warsztatach bezpiecznego malucha.. o 25 taniej niż normalnie..

Załączniki

• IMAG0123.jpg
    IMAG0123.jpg
    33,1 KB · Wyświetleń: 73
Ostatnia edycja:
Mam pytanie do doświadczonych mam a mianowicie ile powinnam kupić na oko pieluch tetrowych czy flanelowych??

bo tak przeglądam i już nawet miałam kupić ale nie wiem ile będzie mi potrzebne

Ladyli to ja w temacie pieluch chciałam poradzić tylko żebyś zwróciła uwagę na ich grubość, przy tetrowych, podają cos takiego.

Ja kupilam kilka kolorowych w rossmanie bo ładnie wyglądały. Po praniu są jak szmatki, teraz zamowiłam zwykle białe ale podwójnie tkane, są zupełnie inne, taka prawdziwa pielucha tetrowa

Ja tetrowek mam bialych 20 i kilka kolorowych. Flanelek mam ze 3. Moj syn ulewal, wiec szlo sporo. Poza tym jakos to trzeba uprac, a nie ma sensu puszczac pol pralki.

reklama
Do góry