reklama
Ja się staram powstrzymywać, ale na Allegro sobie dodałam do obserwowanych kilka rzeczy...
Zrobię później fotkę kilku ciuszków, które już mam.
W Bonprixie za to zamówiłam sobie dwa fajne body, bo jak mały się urodzi, to 3 miesiące później jedziemy na ślub do brata mojego męża - jak przyjdą, to cyknę fotkę, takie eleganckie są.
Zrobię później fotkę kilku ciuszków, które już mam.
W Bonprixie za to zamówiłam sobie dwa fajne body, bo jak mały się urodzi, to 3 miesiące później jedziemy na ślub do brata mojego męża - jak przyjdą, to cyknę fotkę, takie eleganckie są.
Załączniki
-
WP_20140903_005.jpg20,6 KB · Wyświetleń: 83
-
WP_20140903_007.jpg22,3 KB · Wyświetleń: 82
-
WP_20140903_008.jpg25,6 KB · Wyświetleń: 77
-
WP_20140903_009.jpg23,2 KB · Wyświetleń: 71
-
WP_20140903_010.jpg15,3 KB · Wyświetleń: 71
-
WP_20140903_011.jpg15,1 KB · Wyświetleń: 64
-
WP_20140903_012.jpg14,9 KB · Wyświetleń: 66
monikamarcina
Fanka BB :)
Ojj nie chcecie zebym jak wstawila
monikamarcina
Fanka BB :)
Ja tak naprawde to kupuje wiekszosc ciuchow w lumpku. No gorzej z ubraniami dla starszaka, czesto dzieci w wieku przedszkolnym niszcza ubrania, wiec musi miec nowe. Ale sobie tez czesto w lumpku lub na wyprzedazach.
A maluchowi zamierzam kupic nowe ubrania do szpitala, reszta moze byc uzywana.
A maluchowi zamierzam kupic nowe ubrania do szpitala, reszta moze byc uzywana.
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
dziewczyny mam dla was kilka propozycji !!!
1. chusta tkana do noszenia dzieci !! cudo praktycznie samowiążące !!!
MamaSprzeda.pl - chusta tkana NatiBaby bambus/bawełna 4,60 Perła Polka
2. sukieneczka na chrzciny w śmiesznej cenie
MamaSprzeda.pl - Różowa sukienka na chrzest, wesele, koronacje, abdykacje ... roz 62
3. i jak któraś potrzebuje to stoi u mnie zbedny stojak na wanienke (drugi kupilam bo ten mi sie gdzies zapodzial i teraz sa dwa) pasuje do duzych wanienek !!! w Rybniku i okolicahc do odbioru ... nad wysylka trzeba by pomyslec ...
MamaSprzeda.pl - Stojak na wanienke
1. chusta tkana do noszenia dzieci !! cudo praktycznie samowiążące !!!
MamaSprzeda.pl - chusta tkana NatiBaby bambus/bawełna 4,60 Perła Polka
2. sukieneczka na chrzciny w śmiesznej cenie
MamaSprzeda.pl - Różowa sukienka na chrzest, wesele, koronacje, abdykacje ... roz 62
3. i jak któraś potrzebuje to stoi u mnie zbedny stojak na wanienke (drugi kupilam bo ten mi sie gdzies zapodzial i teraz sa dwa) pasuje do duzych wanienek !!! w Rybniku i okolicahc do odbioru ... nad wysylka trzeba by pomyslec ...
MamaSprzeda.pl - Stojak na wanienke
reklama
ja nie mam porządnego lumpka w pobliżu ale za to kupuje małej ciuszki jak są akcje w biedronce lidlu albo netto czasem carefoure do smyka czy h&m zaglądam jak są wyprzedaże bo regularne ceny mają wysokie a ciuszki szczególnie te malutkie są dosłownie na "chwilkę"
wszystkie kocyki poza jednym grubym a mam ich ok 6 mam z biedronki albo z rosmanna i są super... moja starsza córeczka jeszcze używa (chociaż już mniej )ale na pewno podzieli się z młodszą siostrzyczką
wszystkie kocyki poza jednym grubym a mam ich ok 6 mam z biedronki albo z rosmanna i są super... moja starsza córeczka jeszcze używa (chociaż już mniej )ale na pewno podzieli się z młodszą siostrzyczką