reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam i maluchów :)

Hejka :) ja dzis zakupilam szafe narozna do pokoju dziewczynek :D nie dosc, ze mieli ja na stanie (kupowalam meble okolo 15mscy temu) to jeszcze byla ze zwrotu po 249zl! A nic nie bylo uszkodzone, jedynie lekko peknieta plyta z tylu mebla, ale to i tak by bylo przy scianie :) no to pojechalam z mama po tatka, zeby Nam to do auta wrzucil, gdy wrocilismy to babka w abrze powiedziala, ze za ta sama cene dostane nowa zapakowana szafe :D Yeahhhh, oplaca sie byc wysoko w ciazy, ale katem oka spojrzalam na stoly kuchenne i byl taniusci za 299 taki sam jak nasze meble kuchenne! Ktora z Nas moglaby sie oprzec takiej okazji :D (Tak tak, mieszkamy juz okolo 15 mscy na nowym mieszkaniu, a funkcjonowalismy bez stolu w kuchni haha) Wieeeeec jak juz stol to i krzesla trzeba skombinowac i akurat z wyprzedazy wynalazlysny z babka zajefajne czarne za 79zl sztuka :O
Wiec zakupilismy :D A co tam :D do wyprawki juz niewiele brakuje, w sumie to co mi teraz brakuje dostane na swieta od D rodziny, wiec juz teoretycznie jestem fertig :D

Wozeczki cudowne! :)

reklama
Maagsiaa no to super że Ci sie tak fajnie złożyło z tymi zakupami ;-) My jednak komode musimy kupic bo ta poprzednia zostala przeze mnie zaadopozwana na graty kuchenne i juz jej nie oddam (brak spizarki daje sie mi we znaki)

zamówiłam w końcu:-D może będzie już w przyszłym tygodniu:-)

carmela.jpg

zdecydowałam się na carmele chociaż szara carera też mi się podobała:tak:

Załączniki

• carmela.jpg
    carmela.jpg
    37,8 KB · Wyświetleń: 77
Sliczna;) tez mi się podobała, ale mąż uznał, że za jasna.
Ja zamówiłam w piątek a miałam do odbioru już we wtorek;)
Ostrzegam, że nie dają instrukcji i trochę ciężko się pierwszy raz składa!

Fajnie Magsia swietnie. My tez nie mamy stolu ani w pokoju ani w kuchni. Mamy tylko lawe ale jest niska. Nie pytajcie jak jadamy posilki hehehehe

Bylam dzisiaj w tesco i sa jeszcze te pieluszki tetrowe sliczne po 10 zl 5szt, wzielam dwa opakowania.

aisha instrukcje mam od producenta muszę tylko w mailu poszukać...

ja wiem z doświadczenia z poprzednim wózkiem że nie ma się co obawiać jasnych barw poza tym prawie wszystko można wrzucić do pralki a części z ekoskórki na gondoli wyczyścić szmatką....
właśnie carera i sevila mają na gondolce ten wózkowy materiał i mimo że ciemny może być bardziej problematyczny w czyszczeniu... w poprzednim wózku robiły mi się zacieki od folii przeciwdeszczowej ale może na ciemnym tak nie będzie widać albo może fajniejsza folia.... w każdym bądź razie zaryzykuję bo mi się strasznie podoba a mąż dał wolną rękę bo w końcu to ja częściej będę ten pojazd prowadzić:tak:;-)

Dorex za instrukcje podziękuję, bo już złożyliśmy. Znaleźliśmy filmik na necie i jakoś poszło :) choć mąż się na początku wkurzal.

Powiedzcie.mi czy pierze się te białe gąbki w środku zanim dzidzie się włoży? Bo niby wszystko należy prac ale nie wiem czy to juz nie przesada.

reklama
Do góry