reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam i maluchów :)

reklama
Wczoraj składaliśmy furę dla młodego.Mąż się nawkur... bo nie dali instrukcji!! Dla samotnej kobiety złożenie tego wózka to rzecz chyba niewykonalna.
Ale najważniejsze że już jest i się wietrzy. Muszę przyznać, że śmierdzi trochę, więc w sumie się cieszę, że jest tak wcześnie, to zdąży wywietrzeć.

Ładny wózek. :tak:
Dziewczyny a jakie macie sprawdzone kosmetyki dla dzidziusiów? Ja myślałam o tych z serii Ziajka. Ziaja to dobra Polska firma. A Wy co myślicie??

Ja kupiłam oilatum, krem bambino i krem nivea na każdą pogodę i tyle do pupy linomag i sudocrem w razie coś ;-) ah jeszcze mam oliwke z babydream ale ona zawsze u mnie jest na półce ;-)

Ostatnia edycja:
u mnie podobnie linomag do pupy ten z a+e, w razie odparzeń bephanten (przyda się też przy karmieniu) do kąpania emolium + balsam w razie dużego wysuszenia i to na razie tyle...potem przejdę na babydreama lub hippa bo mają dobry naturalny skład

reklama
Do góry