reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy dla maluszka :)

reklama
A jak kupie kombinezon 62 to bedzie ok na wyjacie ze szitala?

Ciezko przewidzieć jak dużego dzidziusia urodziny. Póz tym rozmiar rozmiarowi nie równy.
U nas były małe rozmiary ale musiały być szerokie ubranka bo większość kiszka i młodego nie mogłam dopiac i tak polowa ubranek mi odpadła na poczatek.
Najlepiej jak lekarz na usg szacuje przyrost i wagę dziecka , mozna sie wtedy posilkowac tymi danymi .

Naj prawdopodobniej bezpiecznym rozmiarem jest 62 tak mi ostatnio pani w sklepie powiedziała jak cos tam dla małej kupowałam a tak w prawdzie ja chyba mam 2 kompleciki na 56 a tak już 62 i nawet już kupuję na 68. Ja czekam na kombinezony w lidlu już w październiku chyba powinny być z tego co pamiętam

Mój mąż oszalał. Dziś przyszło wszystko.
1504004727-aaaaaa.jpeg
1504004734-aaaaaa.jpeg
1504004739-aaaaaa.jpeg
1504004749-aaaaaa.jpeg

Są jeszcze kosze Mojżesza tylko muszę zlozyc i wstawię zdjecia[emoji4] [emoji7]

Naj prawdopodobniej bezpiecznym rozmiarem jest 62 tak mi ostatnio pani w sklepie powiedziała jak cos tam dla małej kupowałam a tak w prawdzie ja chyba mam 2 kompleciki na 56 a tak już 62 i nawet już kupuję na 68. Ja czekam na kombinezony w lidlu już w październiku chyba powinny być z tego co pamiętam
Oki w lidlu mowisz to trzeba obserwowac gazetki☺

reklama
Do góry