@reniuszek doszly wszystkie paczki?? Pochwal sie co masz i czy mąż Cie przy rozpakowywaniu nie dopadl
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Słuszne pytanie, ja też czekam na zdjęcie torebek. Jak u nich @reniuszek z jakością ?@reniuszek doszly wszystkie paczki?? Pochwal sie co masz i czy mąż Cie przy rozpakowywaniu nie dopadl
Torebek jeszcze nie mam, N stronie kuriera widziałam, ze dopiero do Polski wjechały.....Słuszne pytanie, ja też czekam na zdjęcie torebek. Jak u nich @reniuszek z jakością ?
Pieluszki sa piękne, to motherhood ?Torebek jeszcze nie mam, N stronie kuriera widziałam, ze dopiero do Polski wjechały.....
Ale jakies wyprawkowe rzeczy będę miała dzisiaj
Tak kupilam przy okazji poszewki do kojca, bo ta Stara najnormalniej w świecie się rozwalilaPieluszki sa piękne, to motherhood ?
Też planuje u nich kupić więc czekam na recenzję
To dzisiaj czekamy na fotyTorebek jeszcze nie mam, N stronie kuriera widziałam, ze dopiero do Polski wjechały.....
Ale jakies wyprawkowe rzeczy będę miała dzisiaj
Sa dostepne popatrz na necie. Też kupowałam kiedyś m aksowi w rozmiarze chyba 48Dziewczynki mam pytanko nie wiecie czy w ogóle kombinezony zimowe są dostępne w rozmiarze mniejszym niż 56? Bo tak zaglądam i wszędzie rozmiary właśnie zaczynają się od 56...
Sa dostepne popatrz na necie. Też kupowałam kiedyś m aksowi w rozmiarze chyba 48
Są, ja widziałam od 44Dziewczynki mam pytanko nie wiecie czy w ogóle kombinezony zimowe są dostępne w rozmiarze mniejszym niż 56? Bo tak zaglądam i wszędzie rozmiary właśnie zaczynają się od 56...