reklama
Karolcia90
Fanka BB :)
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
cudne !!!I kosze, tylko płozy mąż poskręca i gotowe
walczacamama
Są śliczne. Tez czekam na swój i juz się doczekać nie mogęI kosze, tylko płozy mąż poskręca i gotowe
Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom
reniuszek
Love in the knick of time
Osia piekne kosze !! Uwielbiam takie gadżety !
U mnie był kurier jak na złość też z torebkami i em podjechal pech chciał , ze z Maksiem zaczęli dopasowywać paczki
Więc w skrócie . @Rossiczka pieluszki ok bez zarzutu 3 tetrowe 2 flanela bawełniana , spokojnie zabiorę je do szpitala. Torebki też ok jak na tanie z tworzywa sztucznego to warto było . Nie smierdzialy co najważniejsze i środki super wykończone.
Reszta jak na zdjęciu. P oszalalam sobie
U mnie był kurier jak na złość też z torebkami i em podjechal pech chciał , ze z Maksiem zaczęli dopasowywać paczki
Więc w skrócie . @Rossiczka pieluszki ok bez zarzutu 3 tetrowe 2 flanela bawełniana , spokojnie zabiorę je do szpitala. Torebki też ok jak na tanie z tworzywa sztucznego to warto było . Nie smierdzialy co najważniejsze i środki super wykończone.
Reszta jak na zdjęciu. P oszalalam sobie
Załączniki
Ale masz cuda. Jak Gwiazdka normalnie[emoji7] A na tym pierwszym zdjeciu różowe we wzorek to co to? Tez pieluszka?Osia piekne kosze !! Uwielbiam takie gadżety !
Reszta jak na zdjęciu. P oszalalam sobie Zobacz załącznik 820446 Zobacz załącznik 820447
Angella210
To moje dzisiejsze łowy Ja nie mogę jeździć na zakupy
Załączniki
reniuszek
Love in the knick of time
@Angella210 przodujesz z ciuchami dla synka
Cudne !!
Cudne !!
reklama
ariska
Ja chodze na ciuchy jak sa za 1zl i mam 3takie lumpki i jeszcze wrzesien pazdziernik to zobaczymy co wpadnie
Napisane na ALCATEL ONE TOUCH 7041D w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na ALCATEL ONE TOUCH 7041D w aplikacji Forum BabyBoom