reklama
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
ja jestem w ciemnym lesie nie widziałam takiego jeszcze sprzętu hehTen na baterie to coś takiego? Głośno to chodzi? Zobacz załącznik 819474
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Rossiczka
Moderatorka
Ja kupuje Fride, u nas się sprawdziła z tym że Tobiasz nigdy kataru w życiu nie miał. Żeby się zaciagalo to trzeba sporo psiknac do noska wody w sprayu ;-)
Katarek zawsze można kupić, jak dziecko dostanie kataru, w każdej aptece przecież jest.
Ja nie lubię kupować rzeczy na zapas, które A nóż się przydadzą ;-)
Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
Katarek zawsze można kupić, jak dziecko dostanie kataru, w każdej aptece przecież jest.
blair_90
Mama Anielii Aleksandry<3
U nas Frida się sprawdziła ale ja zawsze potem byłam chora... angina murowana. Nie wiem czy to kwestia przypadku czy serio przez zarazki.Ja kupuje Fride, u nas się sprawdziła z tym że Tobiasz nigdy kataru w życiu nie miał. Żeby się zaciagalo to trzeba sporo psiknac do noska wody w sprayu ;-)
Teraz zastanawiam się nad katarkiem.
JaneHeart
Fanka BB :)
Ostatnio na jednej grupie była dyskusja o aspiratorach i wszyscy te elekryczne odradzali, że podobno nieskuteczne.Ten na baterie to coś takiego? Głośno to chodzi? Zobacz załącznik 819474
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
ariska
Ja tez po fridzie zawsze chorowalam.
Napisane na ALCATEL ONE TOUCH 7041D w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na ALCATEL ONE TOUCH 7041D w aplikacji Forum BabyBoom
Właśnie dlatego gruszka mnie przeraża. O takim właśnie elektrycznym myślałam. Ale sama nie wiem... Mojemu bratu tato ściągał zwykłym katarkiem i też było okay. Zastanawiam się teraz nad kupnem bo chcę cały zestaw kosmetyków i innych pierdół kupić to przu okazji jednym transportem przyjedzie. A termometr i tak muszę mieć nowy, bo ten mój manualny często pokazuje że nie żyję xD
Karolcia90
@Oska305 jaki konkretnie ten termometr? [emoji6] w szpitalach nie bywam i nie mam pojęcia co jest wartego uwagi [emoji6] a na pewno chcemy kupić jakiś [emoji6]
@Eraja gruszki są mniej higieniczne, ciężko je się czyści w środku.. My pewnie kupimy tego katarka do odkurzacza [emoji6] takiego na baterie nie widziałam jeszcze, ale nie zgłębiłam zbytnio tematu [emoji6].
Mi przed ciążą termometr ciągle pokazywał 35°.. Taki zwykły elektroniczny za dyszkę (chociaż polecany przez dziewczyny starające się o ciążę) i nie ważne czy miałam gorączkę czy nie, zawsze 35 [emoji6]
Moja ciocia też używała Fridy i po każdej chorobie synka potem ona chodziła przeziębiona.. Więc coś może być w tym, że te bakterie się jednak wciąga..
Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom
@Eraja gruszki są mniej higieniczne, ciężko je się czyści w środku.. My pewnie kupimy tego katarka do odkurzacza [emoji6] takiego na baterie nie widziałam jeszcze, ale nie zgłębiłam zbytnio tematu [emoji6].
Mi przed ciążą termometr ciągle pokazywał 35°.. Taki zwykły elektroniczny za dyszkę (chociaż polecany przez dziewczyny starające się o ciążę) i nie ważne czy miałam gorączkę czy nie, zawsze 35 [emoji6]
Moja ciocia też używała Fridy i po każdej chorobie synka potem ona chodziła przeziębiona.. Więc coś może być w tym, że te bakterie się jednak wciąga..
Mi chodzi o taki elektryczny termometr.[emoji4] Mąż juz zamówił w UK. Jakos do ich produktów mam wieksze zaufanie. A do kataru odciagacze sa na Allegro po ok 60-70zł. Jakos bym sie bała tych podłączanych pod odkurzacz. I taki na baterie wrzucę w torbę i w drogę, a ten pod odkurzacz to raczej nie za bardzo.@Oska305 jaki konkretnie ten termometr? [emoji6] w szpitalach nie bywam i nie mam pojęcia co jest wartego uwagi [emoji6] a na pewno chcemy kupić jakiś [emoji6]
reklama
Karolcia90