reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy dla maluszka :)

reklama
@doublemummy coś mi się pomieszało przy tym cytowaniu [emoji6]

Dziewczyny, czy przeglądając allegro bądź sklepy nie rzuciły Wam się w oczy kocyki czy pościele w takim lub zbliżonym deseniu?
1501744679-aaaaaa.jpeg
(przepraszam, ale pościel świeżo zdjęta z suszarki, jeszcze się nie widziała z żelazkiem [emoji6])
Gdzieś scrollując instagram rzucił mi się w oczy kocyk z podobnym motywem (chyba miał jeszcze flamingi..) i teraz nie umiem znaleźć [emoji27].. A marzy mi się, żeby Młoda miała pościel podobną do naszej [emoji6]. Chętnie przygarnę nawet sam materiał podobny [emoji6] wtedy po prostu ktoś mi uszyje [emoji16].
Jakby rzuciło Wam się gdzieś w oczy (allegro czy jakiś sklep internetowy [emoji6]) to będę wdzięczna o namiar [emoji16][emoji16]. Bo ja już nie mam pomysłu jak to szukać [emoji6].

Dziewczyny, czy przeglądając allegro bądź sklepy nie rzuciły Wam się w oczy kocyki czy pościele w takim lub zbliżonym deseniu?
1501744679-aaaaaa.jpeg
(przepraszam, ale pościel świeżo zdjęta z suszarki, jeszcze się nie widziała z żelazkiem [emoji6])
Gdzieś scrollując instagram rzucił mi się w oczy kocyk z podobnym motywem (chyba miał jeszcze flamingi..) i teraz nie umiem znaleźć [emoji27].. A marzy mi się, żeby Młoda miała pościel podobną do naszej [emoji6]. Chętnie przygarnę nawet sam materiał podobny [emoji6] wtedy po prostu ktoś mi uszyje [emoji16].
Jakby rzuciło Wam się gdzieś w oczy (allegro czy jakiś sklep internetowy [emoji6]) to będę wdzięczna o namiar [emoji16][emoji16]. Bo ja już nie mam pomysłu jak to szukać [emoji6].

To jest otulacz, ale podobny i jest jeszcze inny z flamingami.
Link do: Letni otulacz (magnolie malowane) - SmallDesign.pl

Sama o takim myślę.

To jest otulacz, ale podobny i jest jeszcze inny z flamingami.
Link do: Letni otulacz (magnolie malowane) - SmallDesign.pl

Sama o takim myślę.
Piękny [emoji7] będę mieć go na uwadze [emoji6]
Ale szukam bardziej z tymi liśćmi monstery [emoji6]. Chciałabym w tym motywie mieć pościel, kocyk i te takie poduszki do łóżeczka [emoji16]. Mam nadzieję, że uda mi się znaleźć [emoji6][emoji6].

Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom

1501744679-aaaaaa.jpeg
Super pomysł :-) widziałam z poofi tropikalne wzory :-)
Maja pieluszki, prześcieradła, jaski... To na pewno :-)
DSC_0639-hi.jpg
tucan-pillow-hi.jpg
eca0d5f44cdc8a0e11e785acb704.jpg

Załączniki

• DSC_0639-hi.jpg
    DSC_0639-hi.jpg
    33,2 KB · Wyświetleń: 448
  • tucan-pillow-hi.jpg
    tucan-pillow-hi.jpg
    25,5 KB · Wyświetleń: 449
  • eca0d5f44cdc8a0e11e785acb704.jpg
    eca0d5f44cdc8a0e11e785acb704.jpg
    23,5 KB · Wyświetleń: 450
A jak wpiszesz w wyszukiwarce obrazów Google tkanina tropikalna to też całe mnóstwo :-) np
pobrane.jpg
500_500_productGfx_6c880d62b06c8f604c7da5634e6650bf.jpg

Załączniki

• pobrane.jpg
    pobrane.jpg
    24,9 KB · Wyświetleń: 451
  • 500_500_productGfx_6c880d62b06c8f604c7da5634e6650bf.jpg
    500_500_productGfx_6c880d62b06c8f604c7da5634e6650bf.jpg
    91,8 KB · Wyświetleń: 473
@reniuszek dzięki za podpowiedź [emoji16] nie wiem jak ja to szukałam ale chyba tkaniny tropikalnej nie wpisywałam [emoji28].. Zaćmienie mózgu normalnie [emoji6].

@Rossiczka te buldożki słodkie [emoji7] zresztą maja wszystkie te autorskie tkaniny fajne [emoji6]

Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry