reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupy dla maluszka :)

reklama
@doublemummy coś mi się pomieszało przy tym cytowaniu [emoji6]

Dziewczyny, czy przeglądając allegro bądź sklepy nie rzuciły Wam się w oczy kocyki czy pościele w takim lub zbliżonym deseniu?
1501744679-aaaaaa.jpeg
(przepraszam, ale pościel świeżo zdjęta z suszarki, jeszcze się nie widziała z żelazkiem [emoji6])
Gdzieś scrollując instagram rzucił mi się w oczy kocyk z podobnym motywem (chyba miał jeszcze flamingi..) i teraz nie umiem znaleźć [emoji27].. A marzy mi się, żeby Młoda miała pościel podobną do naszej [emoji6]. Chętnie przygarnę nawet sam materiał podobny [emoji6] wtedy po prostu ktoś mi uszyje [emoji16].
Jakby rzuciło Wam się gdzieś w oczy (allegro czy jakiś sklep internetowy [emoji6]) to będę wdzięczna o namiar [emoji16][emoji16]. Bo ja już nie mam pomysłu jak to szukać [emoji6].

Dziewczyny, czy przeglądając allegro bądź sklepy nie rzuciły Wam się w oczy kocyki czy pościele w takim lub zbliżonym deseniu?
1501744679-aaaaaa.jpeg
(przepraszam, ale pościel świeżo zdjęta z suszarki, jeszcze się nie widziała z żelazkiem [emoji6])
Gdzieś scrollując instagram rzucił mi się w oczy kocyk z podobnym motywem (chyba miał jeszcze flamingi..) i teraz nie umiem znaleźć [emoji27].. A marzy mi się, żeby Młoda miała pościel podobną do naszej [emoji6]. Chętnie przygarnę nawet sam materiał podobny [emoji6] wtedy po prostu ktoś mi uszyje [emoji16].
Jakby rzuciło Wam się gdzieś w oczy (allegro czy jakiś sklep internetowy [emoji6]) to będę wdzięczna o namiar [emoji16][emoji16]. Bo ja już nie mam pomysłu jak to szukać [emoji6].

To jest otulacz, ale podobny i jest jeszcze inny z flamingami.
Link do: Letni otulacz (magnolie malowane) - SmallDesign.pl

Sama o takim myślę.

To jest otulacz, ale podobny i jest jeszcze inny z flamingami.
Link do: Letni otulacz (magnolie malowane) - SmallDesign.pl

Sama o takim myślę.
Piękny [emoji7] będę mieć go na uwadze [emoji6]
Ale szukam bardziej z tymi liśćmi monstery [emoji6]. Chciałabym w tym motywie mieć pościel, kocyk i te takie poduszki do łóżeczka [emoji16]. Mam nadzieję, że uda mi się znaleźć [emoji6][emoji6].

Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom

1501744679-aaaaaa.jpeg
Super pomysł :-) widziałam z poofi tropikalne wzory :-)
Maja pieluszki, prześcieradła, jaski... To na pewno :-)
DSC_0639-hi.jpg
tucan-pillow-hi.jpg
eca0d5f44cdc8a0e11e785acb704.jpg

Załączniki

• DSC_0639-hi.jpg
    DSC_0639-hi.jpg
    33,2 KB · Wyświetleń: 442
  • tucan-pillow-hi.jpg
    tucan-pillow-hi.jpg
    25,5 KB · Wyświetleń: 445
  • eca0d5f44cdc8a0e11e785acb704.jpg
    eca0d5f44cdc8a0e11e785acb704.jpg
    23,5 KB · Wyświetleń: 446
A jak wpiszesz w wyszukiwarce obrazów Google tkanina tropikalna to też całe mnóstwo :-) np
pobrane.jpg
500_500_productGfx_6c880d62b06c8f604c7da5634e6650bf.jpg

Załączniki

• pobrane.jpg
    pobrane.jpg
    24,9 KB · Wyświetleń: 448
  • 500_500_productGfx_6c880d62b06c8f604c7da5634e6650bf.jpg
    500_500_productGfx_6c880d62b06c8f604c7da5634e6650bf.jpg
    91,8 KB · Wyświetleń: 469
@reniuszek dzięki za podpowiedź [emoji16] nie wiem jak ja to szukałam ale chyba tkaniny tropikalnej nie wpisywałam [emoji28].. Zaćmienie mózgu normalnie [emoji6].

@Rossiczka te buldożki słodkie [emoji7] zresztą maja wszystkie te autorskie tkaniny fajne [emoji6]

Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry