reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy dla maluszka :)

Jedna rzecz za mną chodzi!, taki kokon.
Jak maksio był mały czasami brałam go do siebie w nocy po karmieniu bo tak mi było wygodniej i on od razu szybciej zasypiam i pamiętam jak robiłam mu gniazdko z poduszek żeby się nie wyslizgnal z łóżka. Co myślicie?? Zobacz załącznik 807704
słyszałam dobre opinie i tez sie nad nim zastanawiam

reklama
Dziewczyny bardziej doświadczone i ogarnięte w temacie :) czy polecacie jakieś firmy/strony www z różnymi tekstyliami dla dzieci, kocyki, pościel, itp? Jest tego w Internecie od groma, i mam czasem wrażenie że więcej ma to wspólnego z designem niż z dobra jakością...
Chciałabym robić raczej zakupy przez internet ze sprawdzonych miejsc :)

1496387204-aaaaaa.jpeg

Moje pierwsze nabytki :-)

Lanila, la millou ma super jakość i super kurę :D ja będę zamawiała torbę do wozka i akcesoria a kure mam dostać od siostry :D

p19uflw1nv024jhl.png
zgodzę się :) Ja uwielbiam ich rzeczy. Niektóre mają tyle co Tobiasz a wciąż są jak nowe. Z tym, że ich pościel to nie dla mnie. Ja wolę poszewki
U mnie super sprawdzają się od monamoon (dużo kosztują) ale cudowne są w dotyku. Tobiasz ponad rok ma swoją dżungle, i wciąż wygląda jak nowa. Super rzeczy ma jeszcze MAYLILY

Pewnie jest jeszcze wiele innych super jakościowo rzeczy. Ale az tak nie szalałam :D

Dziewczęta szaleństwo. Az sama zapragnelam sic kupić!!
To chyba już ten czas, póki mam energię :-)

Mi bardzo przypadły do gustu tekstylia muslinowe Lilu na pewno coś tam wybiorę. Jeśli chodzi o gniazdko to podejrzewam że wzór będzie miał decydujący głos.
Poza tym chcę kilka kocykow sama wydziergac na drutach.

Myślę, że jako pierwsze ogarnę łóżeczko i tekstylia właśnie.
Ubranka w sezonie w okresie promocji. To akurat zawsze można dokupić :-) więc na start jakieś body śpiochy pajace.
No i ten kombinezon nieszczęsny! Myślę że kupię bez nóżek. Są takie co mają otwór po środku na zapięcie i pas ;-) mój Maks i taki miał tylko bardzo malutki bo chyba 48rozmiar :-)
Resztę to pod koniec i w trakcie. Aktualnie nie mam ciśnienia że wszystko muszę mieć przygotowane na już.

Bardziej o siebie się teraz martwię bo z Fasolina już w nic się nie mieścimy i musimy jakieś ciuchy pokupowac a to też koszt ehhh:-/

reklama
Jest przepiekny!!!
Tak!
Choć oglądałam wiele innych i jedno podoba mi się w szczególności.
Jak będzie Kalinka odbiorę wrzosowo miodowe tekstylia muslinowe i powinno być cacy...
Jejku dziewczyny jak mi się marzy córeczka.
300_300_productGfx_af13f0736e6d2a6436eac4b37fdf16d0.jpg

Załączniki

• 300_300_productGfx_af13f0736e6d2a6436eac4b37fdf16d0.jpg
    300_300_productGfx_af13f0736e6d2a6436eac4b37fdf16d0.jpg
    19,5 KB · Wyświetleń: 1 129
Do góry