JaneHeart
Fanka BB :)
@doublemummy też chcę u siebie taki namiot!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I ja tez[emoji16]@doublemummy też chcę u siebie taki namiot!
A nawet wczoraj tam byłam w Abrze. Mój ulubiony sklep z meblami[emoji16]Zamość nie tak daleko
Ojej masz już pokaźną kolekcjeMąż mój otworzył komode dla Franka bo mam tam poduszkę do spania i powiedział, że jestem chora jak zobaczył zawartość ale ja się nie mogę opanować
Ale kolekcja [emoji7]Mąż mój otworzył komode dla Franka bo mam tam poduszkę do spania i powiedział, że jestem chora jak zobaczył zawartość ale ja się nie mogę opanować
Miałam otulaczek z motherhood i na nic nam się nie przydał.....Ja tez sie właśnie zastanawiam nad tym. Wszystkim moim koleżankom pomocne jest licze, ze dostane na babyshower Sama na pewno kupie whisbear i otulaczek
U mnie jest kokon w liście wyprawkowej :-) to też ekstra sprawa jak Maluch w dzień na sofie leży .Jedna rzecz za mną chodzi!, taki kokon.
Jak maksio był mały czasami brałam go do siebie w nocy po karmieniu bo tak mi było wygodniej i on od razu szybciej zasypiam i pamiętam jak robiłam mu gniazdko z poduszek żeby się nie wyslizgnal z łóżka. Co myślicie?? Zobacz załącznik 807704