zapmarta
Karolkowa mama
Jakość koszul, wykończenie są super, ale rozmiarówka dziwna. Mój biust teraz 75D a w tej L-ce pływa. Dół obcisły. Dziewczyny biuściaste będą na pewno zadowolone
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Faktycznie super cena. Bobasy będą zadowolone z nowej fury[emoji1]Hejka Dziewczynki :-)
Właśnie kupiłam pojazd hehh dla moich Maluszków :-) Znalazłam na OLX za 1200zl BabyActive Twinni 3w1... Naprawdę stan idealny :-) Jeszcze udało się mi urwać stówkę czyli zapłaciłam 1100zl za 2 gondole, 2 spacerówki, 2 foteliki, dwie parasolki, torba, okrycia na nóżki, osłonki przeciwdeszczowe, adapter podwójny, adapter pojedynczy że mogę przewozić tylko jedno dziecko i adaptery do fotelików zebym mogła na stelaż zapiąć foteliki. Myślę że cena dobra i stan super.
Super oferta Ci się trafiła,gratulacje ja dalej nic nie wybrałamHejka Dziewczynki :-)
Właśnie kupiłam pojazd hehh dla moich Maluszków :-) Znalazłam na OLX za 1200zl BabyActive Twinni 3w1... Naprawdę stan idealny :-) Jeszcze udało się mi urwać stówkę czyli zapłaciłam 1100zl za 2 gondole, 2 spacerówki, 2 foteliki, dwie parasolki, torba, okrycia na nóżki, osłonki przeciwdeszczowe, adapter podwójny, adapter pojedynczy że mogę przewozić tylko jedno dziecko i adaptery do fotelików zebym mogła na stelaż zapiąć foteliki. Myślę że cena dobra i stan super.
Tez widzialam ten wozek albo odobny ale ja chyba chce jeden obok drugeigo
Napisane na ALCATEL ONE TOUCH 7041D w aplikacji Forum BabyBoom