reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy dla maluszka :)

Kupiłam takie cudo, żeby dzidzia mogła bezpiecznie leżeć w łóżku z nami w pierwszym okresie. Boki są usztywnione.
Pokrowowiec w całości można zdjąć i wyprać. Kupiłam używany na olx. To jest firmy Baby Delight Inc.
IMG_20171011_142211.jpg

Załączniki

• IMG_20171011_142211.jpg
    IMG_20171011_142211.jpg
    256 KB · Wyświetleń: 780
reklama
@padiq fajny zakup. Ja się cały czas zastanawiam co zrobić. Moi chłopcy nie spali w łóżeczku. Non stop na cycku i ze mną w łóźku. Mąż dostał eksmisję do salonu.
Teraz łóżeczko dostanę od koleżanki, ale nie wiem czy je rozkładać.
Myślę nad kołyską, czy któraś z was ma lub kupuje ?

Ja też dziś byłam w Lidlu kupiłam dwa kombinezony 62-68 to będą kombinezony na spacer bo na wyjście ze szpitala mam też dwa kombinezony ale takie z grubego polaru na rozmiar 56 bo to tylko do auta.
A co do tych kombinezonów z polaru to właśnie zamówiłam ostatnio na OLX taki używany za 25zl i właśnie dziś przyszła paczuszka.

Załączniki

• IMG_20171012_122807.jpg
    IMG_20171012_122807.jpg
    743,4 KB · Wyświetleń: 181
  • IMG_20171012_122824.jpg
    IMG_20171012_122824.jpg
    739,4 KB · Wyświetleń: 198
  • IMG_20171012_124044.jpg
    IMG_20171012_124044.jpg
    735,4 KB · Wyświetleń: 189
Ja też dziś byłam w Lidlu kupiłam dwa kombinezony 62-68 to będą kombinezony na spacer bo na wyjście ze szpitala mam też dwa kombinezony ale takie z grubego polaru na rozmiar 56 bo to tylko do auta.
A co do tych kombinezonów z polaru to właśnie zamówiłam ostatnio na OLX taki używany za 25zl i właśnie dziś przyszła paczuszka.

Ja jak już dojechalam do lidla to były tylko 3 szt. tych najmniejszych rozmiarów i później już były tylko duże..wzięłam jeden ten malutki a po większy udałam się do sklepu fla dzieci :)trudno za długo dziś pospalam ;);)

Ja jak już dojechalam do lidla to były tylko 3 szt. tych najmniejszych rozmiarów i później już były tylko duże..wzięłam jeden ten malutki a po większy udałam się do sklepu fla dzieci :)trudno za długo dziś pospalam ;);)

Od 14.10. w Aldi też będą kombinezony, a 16.10 w Lidlu będzie można kupić dwu częściowy kombinezon.

Załączniki

• received_770216586484114.jpeg
    received_770216586484114.jpeg
    87,7 KB · Wyświetleń: 178
reklama
Widze ze jestes zakupocholiczka okazyjna bijesz wysztkich na glowe. Jak wystawilas wanienke ze stojakiem za 40 ja szukalam ale nie upolowalam stojaka w dobrej cenie do teraz

Do góry