reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy dla maluszka :)

reklama
Ile macie ręczników kąpielowych dla dzidziusia?? Dzisiaj prasowałam i mam dwa a do tego takie malutkie z ikei pare sztuk do mycia.

Czy któraś może mi tez napisać jak przygotować smoczek. Wyhodować go całego w wodzie czy tylko polać wrzątkiem?? Pomału pakuje torbę
emoji5.png
Ja mam dwa ręczniki z kapturkiem i tak będę przy małej normalne używać miętki duży kąpielowy
A co do wygotowania smoczka to wkładałam cały do miseczki i zalewałam go wrzątkiem i zostawiałam na chwile w misce

Ja mam dwa ręczniki z kapturkiem i tak będę przy małej normalne używać miętki duży kąpielowy
A co do wygotowania smoczka to wkładałam cały do miseczki i zalewałam go wrzątkiem i zostawiałam na chwile w misce

Dziękuje za odpowiedz. A tak za każdym razem czy tylko przed pierwszym użyciem a potem przelewać wrzątkiem co jakiś czas??

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Tez widzialam ten wozek albo odobny ale ja chyba chce jeden obok drugeigo

Napisane na ALCATEL ONE TOUCH 7041D w aplikacji Forum BabyBoom
Niektóre podwójne wózki (obok siebie gondole) są tak zgrabne, ze w każde drzwi wjadą. Moja bratowa miała bugaboo. Rewelacyjny. Lekki, zwrotny, super się składa do samochodu. Wszędzie wjedzie.

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Aaa i pojechałam dzisiaj z rodzicami po parę rzeczy dla małego, ręczniczki kąpielowe, ochraniacz na lozeczko, kocyk itp. A jutro jedziemy zobaczyć mebelki do pokoju, jeśli będą takie jak na zdjęciu to rezerwujemy żeby zaraz jak skończy się remont przywieźć i zacząć skręcać, żebym w końcu mogła poukładać ubranka i inne rzeczy dla małego

Ma któraś z was mebelki dla dzieci Klupś ??
Właśnie zastanawiamy się nad komodą z przewijakiem, który można ściągnąć z firmy Klupś. Tylko nigdzie nie widziałam na żywo jak wygląda:/

Niektóre podwójne wózki (obok siebie gondole) są tak zgrabne, ze w każde drzwi wjadą. Moja bratowa miała bugaboo. Rewelacyjny. Lekki, zwrotny, super się składa do samochodu. Wszędzie wjedzie.

My właśnie kupiliśmy bugaboo donkey duo,conprawda używany ale cały komplet i i tak cena wysoka ale jest świetny,szkoda ze w ten sam dzień do szpitala trafiłam i nawet się nie nacieszyłam nim.

Ja mam dwa ręczniki z kapturkiem. Smoczek dokładnie tak jak dziewczyny piszą, do szpitala zamaczam w miseczce we wrzątku, potem raz na jakis czas. Nie sposób ogarnąć ile razy będzie na ziemi :)

reklama
Do góry