Magda ale te rtęciowe sa teraz ciężko dostępne i sa dokładne co do temperaturyU nas polozna mowila ze do mierzenia temp w pupie najlepszy stara oprawdowa rteciowka.
reklama
kosa1212
Fanka BB :)
Śliczne te chmurki. Też chciałam te staniki Ale jednak mój biust za mały na ich rozmiary [emoji6]Zobacz załącznik 823955 Zobacz załącznik 823956 W koncu kupiłam te ciuszki w chmurki dla moich maluszków i dla siebie bieliznę i powiem,ze staniki do karmienia bardzo fajna jakość i ładne,za ta cenę dwa to nigdzie nie znajdę,ale za to z rozmiarówka majtkowa to nie trafiłam bo kupiłam M a są jak jakies XL a chciałam do kompletu, ale myślałam S to niee kupię sobie wygodne M
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
mam ten sam problem, już zaczęłam szukac gdzie kupić w moim rozmiarzeŚliczne te chmurki. Też chciałam te staniki Ale jednak mój biust za mały na ich rozmiary [emoji6]
kosa1212
To daj znać jak znajdziesz[emoji3]mam ten sam problem, już zaczęłam szukac gdzie kupić w moim rozmiarze
kredka82
Mam taka i sama uzywam ale nie jest to strach ze sie rozbije?U nas polozna mowila ze do mierzenia temp w pupie najlepszy stara oprawdowa rteciowka.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
No dokładnie,ze stanikiem to nie ma problemu,ale te majty ale tez mi się wydaje,ze to taki krój,bo jednak jakbym kupiła S to mogłyby być trochę takie ciasne,te znowu są większe bo to nie jest takie typowe M tylko M/L chyba. Zobaczę jak będą mieli S to wymienię,ale wątpię,jak nie to będę miała wygodne majty na ciążeJa tam zawsze kupuje przynajmniej roZmiar mniej, niż normalnie noszę :-) stanik tez kupiłam i miseczki są trochę większe, ale koleżanka mi poradziła żebym kupiła większy, bo pewnie jeszcze urosną i trzeba mieć miejsce na wkładki laktacyjne, wiec powinno być ok :-) ja się skusiłam na sweterek, pajaca i pościel, jakościowo wydaje się naprawdę super :-)
M@gda
Moderatorka
Raczej nie, to byly mocne sztuki. Dziecko tak czy siak trzeba przytrzymac jak bedzie sie temp mierzylo. Bo czy zbije.sie ten czy inny to niebezpieczne jest.Mam taka i sama uzywam ale nie jest to strach ze sie rozbije?
Nasze mamy dawaly z tym rade to i my damy.
reklama
kredka82
Moze i masz racje[emoji6] moj to bardzo wiekowy jest [emoji4]Raczej nie, to byly mocne sztuki. Dziecko tak czy siak trzeba przytrzymac jak bedzie sie temp mierzylo. Bo czy zbije.sie ten czy inny to niebezpieczne jest.
Nasze mamy dawaly z tym rade to i my damy.