Dziękuje!! Skorzystałam i kupiłam dwie.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki, dzięki tobie ogarnę temat koszul nocnych szybciej niż mi się wydawało.
Kurcze wy już łóżeczka składacie a my nadal nie wiemy jak pokoj poprzestawiac żeby nam sie zmiesciło to łóżeczko...Dzisiaj już łóżeczko złożone.
Zobacz załącznik 823782
Znalazłam ten wątek zakupowy, wiec zapytam tutaj... jaki termometr będzie najlepszy dla noworodka? Na początek zacząć od zwykłego elektrycznego z elastyczną końcówką? Czy może zainwestować w ten na podczerwień, chociaż opinie o nim są różne?
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Wydaje mi się, że najsensowniej będzie kupić taki zwykły elektryczny na początek, a później w razie potrzeby dokupić ten na podczerwień... :-)Ja mam obydwa. U maluszków zalecają na początku mierzyć temperaturę w pupie i do tego ten termometr z miękką końcówką jest najlepszy. Tym na podczerwień można zmierzyć dodatkowo temperature wody w wannnie czy mleka w butelce.
Ja tam zawsze kupuje przynajmniej roZmiar mniej, niż normalnie noszę :-) stanik tez kupiłam i miseczki są trochę większe, ale koleżanka mi poradziła żebym kupiła większy, bo pewnie jeszcze urosną i trzeba mieć miejsce na wkładki laktacyjne, wiec powinno być ok :-) ja się skusiłam na sweterek, pajaca i pościel, jakościowo wydaje się naprawdę super :-)Zobacz załącznik 823955 Zobacz załącznik 823956 W koncu kupiłam te ciuszki w chmurki dla moich maluszków i dla siebie bieliznę i powiem,ze staniki do karmienia bardzo fajna jakość i ładne,za ta cenę dwa to nigdzie nie znajdę,ale za to z rozmiarówka majtkowa to nie trafiłam bo kupiłam M a są jak jakies XL a chciałam do kompletu, ale myślałam S to niee kupię sobie wygodne M
U nas polozna mowila ze do mierzenia temp w pupie najlepszy stara oprawdowa rteciowka.Ja mam obydwa. U maluszków zalecają na początku mierzyć temperaturę w pupie i do tego ten termometr z miękką końcówką jest najlepszy. Tym na podczerwień można zmierzyć dodatkowo temperature wody w wannnie czy mleka w butelce.