reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupy dla maluszka :)

@pieszczoszka1988 myślałam, że może to były jakieś aukcje ukryte i np towar został zatrzymany na granicy, a sklep sprzedającego zamknięty. Wtedy chyba ewentualny zwrot wygląda inaczej.. To jest aż dziwne, że tyle przesyłek Ci nie dotarło..

Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom
Gadałam z kolezanka i tez nie raz jej coś nie doszło wiec zdarza sie niestety

reklama
@pieszczoszka1988 na moje oko to jak są to przesyłki nie rejestrowane to gdzieś przy okazji sortowania "dziwnym trafem" giną akurat w waszym mieście.. Skoro koleżanka też miała taki problem.. Swego czasu zamawiałam na prawdę dużo tych przesyłek. Teraz szwagierka sama zamawia tego sporo i też jej się nie zdarzyło, że coś nie dotarło..

@Angella210 super [emoji16].

Ja chyba muszę jeszcze kupić ze dwie pary malutkich body kopertowych. Mam już kilka bodziaków 56, ale chyba na pierwszy dzień przydałoby się mieć te łatwiejsze w obsłudze [emoji6][emoji6]

Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom

@maja1987 właśnie tego się obawiam, ale wczoraj na wizycie nadal utrzymywała sie dziewczynka.

Śliczne są te ciuszki z alie jeszcze nigdy nie zamawiałam , jak z jakością , ceną przesyłki i przelicznikiem dolara nakreślcie mi proszę.

A oto i moje zakupy z La Millou. Jestem całkowicie oczarowana przesyłką. Wszystko otrzymałam pięknie zapakowane dwa dni od złożenia zamówienia. Rzeczy są piękne. Mam nadzieję, że Jaś też będzie zadowolony :)

1502447876-aaaaaa.jpeg

1502447890-aaaaaa.jpeg

1502447901-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom

Pieszczoszka sliczny kombinezon, a ten smocz mam szczerze polecam. Ile zaplacilas na allegro od 13zl chodza. Skerpetusie tez urocze.

Edit- cena jak byk hehe a ja pytam ile dalas ale wybacz patrzylam na kroliczka ;-)Aaa jeszcze dopytam o kombinezon to j taki zimowy?? Boje sie jak cholera tego porodu zima ze nie kupie czegos waznego lub nie bedzie cieple ehh

Pieszczoszka sliczny kombinezon, a ten smocz mam szczerze polecam. Ile zaplacilas na allegro od 13zl chodza. Skerpetusie tez urocze.

Edit- cena jak byk hehe a ja pytam ile dalas ale wybacz patrzylam na kroliczka ;-)Aaa jeszcze dopytam o kombinezon to j taki zimowy?? Boje sie jak cholera tego porodu zima ze nie kupie czegos waznego lub nie bedzie cieple ehh
Kombinezon jest z takiego misia ale bardzo cieplutki więc mysle ze na wyjscie ze szpitala pod kocyk bedzie idealny :) I cena też fajna bo jest na promocji w smyku z 89.99 zł na 45 zł :)

IMG_20170813_210141.jpg
IMG_20170813_210157.jpg
Ja z ubraniowymi zakupami chyba nie poszaleję, bo większość mam po starszej, dokupiliśmy może 15 sztuk [emoji6]

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• IMG_20170813_210141.jpg
    IMG_20170813_210141.jpg
    63,9 KB · Wyświetleń: 486
  • IMG_20170813_210157.jpg
    IMG_20170813_210157.jpg
    44,6 KB · Wyświetleń: 484
reklama
Do góry