reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy dla maluszka :)

@pieszczoszka1988 myślałam, że może to były jakieś aukcje ukryte i np towar został zatrzymany na granicy, a sklep sprzedającego zamknięty. Wtedy chyba ewentualny zwrot wygląda inaczej.. To jest aż dziwne, że tyle przesyłek Ci nie dotarło..

Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom
Gadałam z kolezanka i tez nie raz jej coś nie doszło wiec zdarza sie niestety

reklama
@pieszczoszka1988 na moje oko to jak są to przesyłki nie rejestrowane to gdzieś przy okazji sortowania "dziwnym trafem" giną akurat w waszym mieście.. Skoro koleżanka też miała taki problem.. Swego czasu zamawiałam na prawdę dużo tych przesyłek. Teraz szwagierka sama zamawia tego sporo i też jej się nie zdarzyło, że coś nie dotarło..

@Angella210 super [emoji16].

Ja chyba muszę jeszcze kupić ze dwie pary malutkich body kopertowych. Mam już kilka bodziaków 56, ale chyba na pierwszy dzień przydałoby się mieć te łatwiejsze w obsłudze [emoji6][emoji6]

Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom

@maja1987 właśnie tego się obawiam, ale wczoraj na wizycie nadal utrzymywała sie dziewczynka.

Śliczne są te ciuszki z alie jeszcze nigdy nie zamawiałam , jak z jakością , ceną przesyłki i przelicznikiem dolara nakreślcie mi proszę.

A oto i moje zakupy z La Millou. Jestem całkowicie oczarowana przesyłką. Wszystko otrzymałam pięknie zapakowane dwa dni od złożenia zamówienia. Rzeczy są piękne. Mam nadzieję, że Jaś też będzie zadowolony :)

1502447876-aaaaaa.jpeg

1502447890-aaaaaa.jpeg

1502447901-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom

Pieszczoszka sliczny kombinezon, a ten smocz mam szczerze polecam. Ile zaplacilas na allegro od 13zl chodza. Skerpetusie tez urocze.

Edit- cena jak byk hehe a ja pytam ile dalas ale wybacz patrzylam na kroliczka ;-)Aaa jeszcze dopytam o kombinezon to j taki zimowy?? Boje sie jak cholera tego porodu zima ze nie kupie czegos waznego lub nie bedzie cieple ehh

Pieszczoszka sliczny kombinezon, a ten smocz mam szczerze polecam. Ile zaplacilas na allegro od 13zl chodza. Skerpetusie tez urocze.

Edit- cena jak byk hehe a ja pytam ile dalas ale wybacz patrzylam na kroliczka ;-)Aaa jeszcze dopytam o kombinezon to j taki zimowy?? Boje sie jak cholera tego porodu zima ze nie kupie czegos waznego lub nie bedzie cieple ehh
Kombinezon jest z takiego misia ale bardzo cieplutki więc mysle ze na wyjscie ze szpitala pod kocyk bedzie idealny :) I cena też fajna bo jest na promocji w smyku z 89.99 zł na 45 zł :)

IMG_20170813_210141.jpg
IMG_20170813_210157.jpg
Ja z ubraniowymi zakupami chyba nie poszaleję, bo większość mam po starszej, dokupiliśmy może 15 sztuk [emoji6]

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• IMG_20170813_210141.jpg
    IMG_20170813_210141.jpg
    63,9 KB · Wyświetleń: 494
  • IMG_20170813_210157.jpg
    IMG_20170813_210157.jpg
    44,6 KB · Wyświetleń: 489
reklama
Do góry