reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla maluszka

ale to jest wózeczek spacerowy czy taki że można go też przekwalifikować na głęboki?
my się ciągle zastanawiamy, wózek pewnie kupimy na samym końcu, bierzemy pod uwagę Bartatinę firmy Jedo, albo jakiś model firmy Graco, słyszałam że to dobra firma, ale z drugiej strony dzidzia urodzi się zimą, a mówią że na zime lepszy normalny, głęboki wózeczek
GRACO Spree wózek fotelik baza folia Earth Mother (262637104) - Aukcje internetowe Allegro

Bartatina model 2007 SUPER CENA + gratis, Warszawa (261702388) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Ja sie chyba zdecyduje na 68. Kurcze sama nie wiem. Julcia na starcie miala rozmiar 62. A dobrze by bylo zeby do tego konca marca kombinezon ponosil.

No wlasnie :) Wlasnie moja Julcia powiedziala mi: mamo kupimy dla Igorka niebieska kurtke albo zielona, bo to bedzie chlopczyk :-D

Takze kolor kombinezonika pozwole dzis w sklepie wybrac starszej siostrze :-)

Wczoraj w Smyku kupilam maluszkowi czapeczkę z szaliczkiem i rękawiczkami i malutkie śliczne butki
icon_razz.gif
Julci od tego odpędzić nie mogę. Na siebie z chęcią by wcisnęła albo na swoje zabawki
icon_razz.gif
Hehe... Mówi do Misia "założę Ci rękawiczki, bo jestem twoją starszą siostrą
icon_smile.gif
"
Oj czuję że się będzie działo u nas w domku od stycznia.

rozpędziłam sie wydałam KUPE kasy ale zbliżam sie do końca ja kupiłam dwa kombinezony 56 i 68 zima długa a w za dużym tez nieszczesliwie dzieciątko wygląda

zostały mi pieluchy i... kosmetyki ale wezmę coś z mojego sklepu na 100% BUBCHEN
a i fotelik samochodowy ale juz chyba jestem spokojna

reklama
Do góry