reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla maluszka

coś nie tak chyba bo nie mogę wstawić zdjęcia

zolty.jpg
zolty1.jpg

reklama
niestety Albiniec, ja z Gdańska jestem i tu będę rodzić... ale jeśli nie możesz sie zdecydować na konkretny szpital to polecam stronę fundacji "Rodzić po ludzku", można się dowiedzieć sporo od dziewczyn po porodzie o ich opiniach na temat szpitali i klinik prywatnych!
ja sie zastanawiam czy kupować pościel z tą osłonką dookoła główki dzidzi, myślicie że to przydatne?​

Hura, udalo nam sie dzis kupic tapete do pkoiku:happy: Jeszcze tydzieb trzeba poczekac az dostrcza i do roboty - zaczynamy remont, a raczej remoncik, bo to tylko tapetowanie:-D

A bedzie to wygladac mniej wiecej tak:

Co do oslonek to jest to bardziej dekoracja, ktora ciszy oko rodzicow, dziadkow, cioc, wojkow, kolezanek itp:tak: I sprawia ze pokoik robi sie "milusi". Zreszta tez juz kupilam. Bo prawda jest taka, ze pokoiki urzadzamy dla siebie, a potem dla dzidzi - ostatecznie ona moze miec inny gust niz my:-D

wklejam zdjecie poscieli ktora kupilam dla Dominiki. Nie jest to posciel moich marzen bo za duzo naszywek ( przesada w zdobieniu- wada narodowa amerykanow!) ale ta ktora mi sie naprawde podobala kosztowala 300 $. Musze tylko dokupic zielone przescieradelko bo w zestawie jest zolte, ktore mi wizulanie nie pasuje do tego kompletu

reklama
Do góry