reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla maluszka

reklama
Ja tez mam juz wiekszosc rzeczy zostało tylko pare drobiazgów do kupienia .
najwazniejsze mam na poczatek a potem sie okaze co jeszcze potrzeba

my dopiero dziś (w końcu!!) kupiliśmy wózio!! nie mogliśmy się zdecydować na brykę dla naszej córci, aż w końcu kupiliśmy tą, którą wypatrzyliśmy na samym początku (jak zawsze, pierwszy wybór najlepszy)... wygląda tak:
http://www.bobowozki.pl/images/bartatina07_1.jpg
nasz jest bordowo-beżowy :)
teraz tylko czekamy na łóżeczko, jeszcze ze dwa prześcieradełka, oliwke i reszte kosmetyków i będzie wszystko!! :-)

Ym... Mi zostało jeszcze trochę. ;) Nie mam klapek i koszul nocnych do szpitala... No i staników do karmienia. :) Poza tym jeszcze zostało do kupienia: łóżeczko, materac, pościel i tak dalej w tym temacie, tapety, lampka, siedzonko do karmienia, nawilżacz, chusta, wózek, fotelik, kosmetyki pielęgnacyjne dla dzidzi, trochę więcej tetry... Uch, będzie hardkorowy miesiąc :)

hej!
dzisiaj byłam w sklepie i zainteresowały mnie maskotki pozytywki do zawieszenia nad łóżeczkiem oraz w wózeczku.
czy któraś z Was kupiła takie cudo?;-)

Frodo- ja nie mam maskotek ale za to zaopatrzylam sie w grzechotki do wozka ( jak widac na fotce)

Załączniki

• KICIA.jpg
    KICIA.jpg
    75,1 KB · Wyświetleń: 106
reklama
hej!
ja znowu kupiłam coś nowego, tym razem rożek z podusią z wkładem kokosowym-ale myślałam, ze ten wkład jest trochę sztywniejszy???:eek:

a dzisiaj zamówiłam śpiworek do fotelika samochodowego i gondolki( taki ocieplany od środka polarkiem)

Do góry