reklama
Fajne ciuchy ciążowe ma też C&A, ja dziś pare rzeczy kupiłam bo robi sie coraz cieplej a te z zeszłego roku niestety nie pasują;-) no i potrzebowałam spódnicy bo we wtorek jadę do gina. A jakie ciuszki dziecięce...hmmmmm, chciałam coś kupić ale stwierdziłam, że po tej wizycie zacznę to rozkoszne szaleństwo zakupowe, (mam usg połówkowe a ono jest takie bardzo dokładne i można wiele dowiedzieć się o zdrowiu dzidzi prawda?)
karina - lekarz bedzie gadał i gadał a ty bedziesz słuchała jak zaczarowana a wszytko co trzeba zmierza i pokazą .. A co do C&A to wiem że super rzeczy , byłyśmy z dziewczynami jak miałyśmy to spotkanko w arkadi .. ciuszków nie kupowałam mimo tego że cięzko było sie powstrzymać ale za to nabyłam sliczne skarpetki z Kubusiem Puchatkiem ..
Dziewczyny - co do ciążowych ciuchów to je na bank pooddaję, w allegro nie będę się bawiła, bo wysyłanie stąd ciuszków jest bez sensu. A z doświadczenia wiem, że po porodzie po prostu nie będę mogła na te ciuchy patrzeć. Jeszcze w pierwszej ciąży do 6 miesiąca chodziłam we własnych ciuchach, a tu już od 3-go spodnie ciążowe i tuniki... I jak pomyślę, że to jeszcze 3 miesiące i dwa tygodnie to mi się slabo robi. Jakaś mało cierpliwa jestem
Najgorzej, że jak tak szybko brzuch wyłazi, to jeszcze 3 miechy po urodzeniu w tych ciążowych ciuchach się pomyka
i ja tym razem na 100% na ta wersje sie nastwiam bo poprzednio myslalam ze brzuch sam zniknie zaraz po porodzie ... a tu lipa i deprecha ... lepiej juz teraz psychicznie sie szykowac
KarinaNieZie
Wrześniowe mamy'08
Kasia z - u mnie bylo podobnie i ...licze na powtorke.
reklama
ja niestety prawie dwa miechy po porodzie mialam wciaz brzuch kobiety w 6 miesiacu ciazy ... ale spotkalam sie z opinia ze wine za to ponosic moze cc ... juz sama nie wiem co o tym myslec ale lepiej nie nastawiam sie na plasciutki brzunio
Podziel się: