reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla maluszka, przydatne adresy i nie tylko

Mam nadzieję ze ten brzuszek w miare szybko zniknie .. bo ja na te ciuszki już po mału patrzeć nie mogę .. swoje spodnie bym załozyła .. bluzek tyle fajnych .. już nie wspomnę o bieliźnie .. a tu jeszcze lato w zime jak się nosi kurtki tak się tego nie zauważa, bo człowiek myśli tylko o tym żeby mu ciepło było .. ale cóż damy rade :))

reklama
Ja mialam brzuch po porodzie plaski jak deska, co z tego jak dodatkowe kilogramy zostaly w d.... i nie miescilam sie w zadne ciuchy:baffled:

No to miło się zrobiło ... a może jakies słowa pocieszenia ??.. po jakiim czasie zmieściłyście się w swoje rzeczy ??

No to miło się zrobiło ... a może jakies słowa pocieszenia ??.. po jakiim czasie zmieściłyście się w swoje rzeczy ??
Az tak zle nie bylo, po 3 miesiacach miescilam sie w swoje rzeczy na wcisk, zeby dojsc do wagi przed potrzebowalam 6 miesiecy. Ale ja przytylam w czasie ciazy 17kg i najwiecej na poczatku:dry:

Ja potrzebowałam 4 miesięcy żeby się w swoje stare rzeczy mieścić - 7 żeby zaczęły mi z tyłka spadać:) Przy karmieniu i po powrocie do pracy nawet nie zauważyłam jak zaczęłam chudnąć. Tak czy siak, żeby nie było zbyt optymistycznie;) Cellulit pozostał:(

reklama
Oj, dziewczyny, nie znam laski po ciąży (albo też po trzydziestce) co nie ma rozstępów ani cellulitu. Większośc facetów i tak nie wie i nie widzi co to jest. :-D
Taki lajf, ciało sie z wiekiem zmienia, podobno 30 lat to i na botox już za późno :-D
Wy młodsze, to jeszcze macie szanse ;-)

Do góry