Mam nadzieję ze ten brzuszek w miare szybko zniknie .. bo ja na te ciuszki już po mału patrzeć nie mogę .. swoje spodnie bym załozyła .. bluzek tyle fajnych .. już nie wspomnę o bieliźnie .. a tu jeszcze lato w zime jak się nosi kurtki tak się tego nie zauważa, bo człowiek myśli tylko o tym żeby mu ciepło było .. ale cóż damy rade )
reklama
tampeza
Wrześniowe mamy'08
Az tak zle nie bylo, po 3 miesiacach miescilam sie w swoje rzeczy na wcisk, zeby dojsc do wagi przed potrzebowalam 6 miesiecy. Ale ja przytylam w czasie ciazy 17kg i najwiecej na poczatkuNo to miło się zrobiło ... a może jakies słowa pocieszenia ??.. po jakiim czasie zmieściłyście się w swoje rzeczy ??
po jakiim czasie zmieściłyście się w swoje rzeczy ??
pocieszę cię aniu- ja po jakimś miesiącu wchodziłam we wszystkie swoje spodnie
Ja potrzebowałam 4 miesięcy żeby się w swoje stare rzeczy mieścić - 7 żeby zaczęły mi z tyłka spadać Przy karmieniu i po powrocie do pracy nawet nie zauważyłam jak zaczęłam chudnąć. Tak czy siak, żeby nie było zbyt optymistycznie Cellulit pozostał
reklama
Oj, dziewczyny, nie znam laski po ciąży (albo też po trzydziestce) co nie ma rozstępów ani cellulitu. Większośc facetów i tak nie wie i nie widzi co to jest.
Taki lajf, ciało sie z wiekiem zmienia, podobno 30 lat to i na botox już za późno
Wy młodsze, to jeszcze macie szanse ;-)
Taki lajf, ciało sie z wiekiem zmienia, podobno 30 lat to i na botox już za późno
Wy młodsze, to jeszcze macie szanse ;-)
Podziel się: