reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla maluszka, przydatne adresy i nie tylko

karina - widziałam .. że za tyle sie sprzedają, to dobrze bo mam od nich spodnie i teraz bluzkę i pewnie jeszcze coś kupie .. w sumie w niektórych miastach nie ma H&M to tylko im allegro zostaje ..

reklama
Fajne ciuchy ciążowe ma też C&A, ja dziś pare rzeczy kupiłam bo robi sie coraz cieplej a te z zeszłego roku niestety nie pasują;-) no i potrzebowałam spódnicy bo we wtorek jadę do gina. A jakie ciuszki dziecięce...hmmmmm, chciałam coś kupić ale stwierdziłam, że po tej wizycie zacznę to rozkoszne szaleństwo zakupowe, (mam usg połówkowe a ono jest takie bardzo dokładne i można wiele dowiedzieć się o zdrowiu dzidzi prawda?)

karina - lekarz bedzie gadał i gadał a ty bedziesz słuchała jak zaczarowana a wszytko co trzeba zmierza i pokazą .. A co do C&A to wiem że super rzeczy , byłyśmy z dziewczynami jak miałyśmy to spotkanko w arkadi .. ciuszków nie kupowałam mimo tego że cięzko było sie powstrzymać ale za to nabyłam sliczne skarpetki z Kubusiem Puchatkiem ..

Dziewczyny - co do ciążowych ciuchów to je na bank pooddaję, w allegro nie będę się bawiła, bo wysyłanie stąd ciuszków jest bez sensu. A z doświadczenia wiem, że po porodzie po prostu nie będę mogła na te ciuchy patrzeć. Jeszcze w pierwszej ciąży do 6 miesiąca chodziłam we własnych ciuchach, a tu już od 3-go spodnie ciążowe i tuniki... I jak pomyślę, że to jeszcze 3 miesiące i dwa tygodnie to mi się slabo robi. Jakaś mało cierpliwa jestem:)

Najgorzej, że jak tak szybko brzuch wyłazi, to jeszcze 3 miechy po urodzeniu w tych ciążowych ciuchach się pomyka :dry:

Najgorzej, że jak tak szybko brzuch wyłazi, to jeszcze 3 miechy po urodzeniu w tych ciążowych ciuchach się pomyka :dry:

i ja tym razem na 100% na ta wersje sie nastwiam bo poprzednio myslalam ze brzuch sam zniknie zaraz po porodzie ... a tu lipa i deprecha :szok: ... lepiej juz teraz psychicznie sie szykowac :-D:-D

Ja nie miałam brzucha po porodzie ostatnio, ciekawe jak teraz. Ale teraz też jakoś niewielki w sumie... może się uda ;-)

reklama
ja niestety prawie dwa miechy po porodzie mialam wciaz brzuch kobiety w 6 miesiacu ciazy :szok::szok::szok: ... ale spotkalam sie z opinia ze wine za to ponosic moze cc ... juz sama nie wiem co o tym myslec ale lepiej nie nastawiam sie na plasciutki brzunio :tak::tak:

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry