reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla maluszka, przydatne adresy i nie tylko

Hehe to tylko ze mnie taki oszołom :-D

A ja zaraz po Tobie , tylko oszczędzam wam wklejek:-D:-D:-D
Przyszły moje trofea z udanych aukcji Allegro- cuda maluśkie:-) Armia skarpetko-butków stoi karnie na półce już, rożek i kocyk czekają na swoją tłuściutką lokatorkę:tak:,ciekawe właścicielki są też smoczek i pojemniczek:tak: Ale jak patrzę ile jeszcze zostało do wybrania, zdecydowania i kupienia to i tak czuję się jak w niedoczasie:-D

reklama
Ja też dostałam paczuszkę ... od tego samego adresata co Sanya a w niej rożek z frotki z podusią , kocyk polarowy, nozyczki , pilniczek i obcinacz do małych pazurków, szczoteczka do włosków, i skarpeteczki w pudełeczku ..

No i myślę że polecę sprzedawce którego namierzyła na allegro Sanya : Justinex
Ceny niskie a rzeczy fajne..

majeczka, matylda- cudne te wasze ciuszki:-):tak:

do mnie też przyszły zamówione ubranka, tylko niestety nie mam jeszcze na nie miejsca:no: muszę poczekać do lipca/sierpnia kiedy to szwagier sie wyprowadzi i zwolni pokój...

ida- miałam dac znać jak wszystko pójdzie ok z zamówieniem:tak: i poszło:) ubranka dostałam w dwa dni po dokonaniu wpłaty:tak: i jestem z nich bardzo zadowolona:tak:oto namiary na sprzedawcę Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro

Aniam, ja i moja przyjaciólka mialysmy wozki Haucka (ja tylko spacerowy), ale inne niz ten o ktorym piszesz i obu nam sie sprawdzily.
Ewa, dziekuje za pamiec:-)

Magda - bardzo ladny wozio ( ciut podobny do Bugaboo) - a ta cena to samej gondolki czy calego kompletu?

Dziewczyny jakie pierwsze bodziaki kupujecie - z krotkim czy dlugim rekawkiem? Ja dokupilam juz 12 malenkich bodziaczkow ale wiekszosc jest z krotkim i nie wiem czy sie przydadza, Gabrysi zakladalam na poczatku tylko z dlugim, ale ona urodzila sie w grudniu - niestety wszystkie ktore nadawalyby sie dla chlopca wydalam kuzynce :-(
Moze dokupie te bodziaki z Earlydays? Ja dla Gabi kupowalam bodziaki zapinane kopertowo w Auchan, tez byly swietne.

Ja swojego ubierałam na poczatku - bodziak z krótkim plus pajac. I w sumie takie zestawy mi najbardziej odpowiadały. :tak:

To Wy już kupujecie ubranka? Ja jeszcze nic nie kupiłam...wszyscy mi mówią, że mam jeszcze mnóstwo czasu ale skoro Wy już kupujecie to jadę w weekend na zakupy....yuppppieee!!!!!!!!!!

Karina s - witam nickowa imenniczke ! Mysle ze czas na zakupy jeszcze mamy ale ja juz kupuje bo ja z tych co kochaja zakupy:zawstydzona/y: No i nie lubie kupowac na szybko co popadnie, lubie wyszukiwac cos extra. Szkoda ze tu w poblizu nie mam wzadnego porzadnego lumpeksiku:-(

Kasia Z - dzieki za odp. Z tego co widze po suwaczku to Twoj szkrabik tez rodzil sie zima czyli bodziaki z krotkim sie przydadza.:-)

No mój z grudnia, więc jak był mały to był środek zimy. Ale na bodziaka i tak się coś zakłada, więc mi się wydaje że z krótkim to się nie bedą rękawki fałdować, więc nawet lepiej. Ja dla odmiany nie używałam z długim, jakoś mi się dwa rękawki na sobie nie podobały. Ale to wszystko kwestia twojego gustu i samozaparcia. My jak się skończyły bodziaki to był w kaftanikach a la Łazarz (straszne są) i też nic mu nie było. ;-)

Ja nic nie kupuję, mam całą komodę rzeczy dla new brzdąca. Z zakupów to tylko przewijak i łóżko dla starszego demona nowe. Z drugim mniej rujnująco finansowo się zapowiada :-D

reklama
Karina ja też mam sporo z krótkim rękawe . pewnie pajac na to i będzie ok .. ale też sie zastanawiałam nad kupnem chociaż 3 sztuk z tego early days .. na dworek będą ,, w domu mam gorąco to zbędny bedzie długi rękaw..

A co z kaftanikami ? jakies mi się to ciężkie do zakładania wydaje ..

Do góry