reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Malucha i Mamy :)

reklama
Ja tym kremem NIvea Franka smarowałam od początku - urodził się w grudniu, jak wiecie ;)
Ale to może mało miarodajne, bo on na nic uczulony nie jest.

Ostatnia edycja:
Moniqaa ten pierwszy fajniy sie wydaje ale jest bezfirmowy nawet nie ma jak opinie poczytac o nim :( a fisher to fisher ja ich uwielbiam i malej kupuje praktycznie wszystkie zabawki tylko od nich. Chustawke, lezaczek tez mialam.

Aneta a wiesz, że ja byłam świecie przekonana, że to Fisher :szok:
Wstyd się przyznać, że nie odczytałam... ale muszę przyznać na zdjęciach wygląda identycznie...
Chodziło mi oczywiście o taki leżaczek tyle, że firmowy:
Fotelik-bujaczek cudowna planeta T4145 fisher wawa (3775601556) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Jeszcze ten mi się spodobał (z kołyską):
Tiny Love, Wielofunkcyjny Leżaczek - Bujaczek - Łóżeczko 3w1, kolor brązowo-kremowy, do 18 kg - Tiny Love - Świat niemowlaka - Smyk.com
Niby ta sama waga, ale mam wrażenie, że fishera będzie dłużej przydatny.
ten jakoś mnie nie przekonuje jako fotelik dla np 15kg malca...

moniqaa, 15 kilo to już nie taki malec, bo pewnie koło 2 lat ma więc nie wiem czy będzie chętnie w czymś takim siedział,no chyba że się konkurencja pojawi, która będzie chciała zająć jego miejsce.

No i nas prawie 3 latek ma 16kg a ponad 4 latek 18kg. Moja mala roczek i ponad 12. A od kiedy zaczela sama siedziec to lezaczek poszedl w odstawke. Jak miala 7msc to sluzyl jako skladowisko jej zabawek i sama sie wspinala na niego posiedziala pol minuty i to wszystko :)

Moniqaa nio ja wlasnie zakupilam ten lezaczek od Tiny Love wczoraj. :-) Marcia kiedys o nim pisala, ze ktos taki ma i byl zadowolony. Ja sie dlatego zdecydowalam, ze mozna go tez calkowice na plasko rozlozyc i jakby cos moze dziecko tez w nim spac, bo te inne maja caly czas taka polsiedzaca pozycje, niby je mozna troche rozlozyc, ale nie sa calkiem na plasko a przy noworodku to jest wazne.

reklama
Do góry