reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Malucha i Mamy :)

reklama
Sprzedam ubranka po mojej córce w rozmiarze 0-12 miesięcy. W poniższych linkach zamieściłam ubranka według rozmiarów wraz z cenami. Możliwość dużej negocjacji cenowej!!!!
Zapraszam: kontakt na priva bądź e-mai: dominika_zakowska@wp.pl
Ubranka 0-3 miesiące Ubranka 0 - 3 miesiące - Dzieci - Fotosik.pl
Ubranka 3-6 miesięcy Ubranka 3 - 6 miesięcy - Dzieci - Fotosik.pl
Ubranka 6-9 miesięcy Ubranka 6 - 9 Miesięcy - Dzieci - Fotosik.pl
Ubranka 12 miesięcy Ubranka 12 Miesięcy - Dzieci - Fotosik.pl
UBRANKA ZIMOWE Ubranka zimowe - Dzieci - Fotosik.pl
Ubranka po 4-7 zł Ubranka po 4-7 zł - Dzieci - Fotosik.pl

Jakoś cicho na tym wątku:confused:.
Ale zapytam.
Co myślicie na temat wózka mutsy transporter (kupiony w 2012 r.).
Mam okazje odkupić w atrakcyjnej cenie jednak opinie w necie są średnie. Może któraś miała?

ewa to jest gondola, spacerówka (używana przez miesiąc) i fotelik maxi cosi czy jakoś tak i to wszystko za 1000 zł. A nowy taki zestaw to coś około 2500 zł chyba. Stan super, bo oglądałam. Mam 2 tygodnie na zastanowienie. Jeszcze trochę poczytam. wcześnie jak na taki zakup ,ale taka okazja może się nie trafić.

Bierz w ciemno! Naprawdę tanio!
Sam fotelik maxi cosi nowy 5 stów kosztuje!

Myśmy X-landera gondola plus spacerówka, bez fotelika, sprzedali za ponad 600 zł. A mutsy to droższe od x-landerów wózki.

dziewczyny zaczynacie juz jakies zakupy???
my do tej pory kupilismy 3 body w zestawie Dziecko | Niemowlęta Wzrost 50-74 Cm | H&M PL
zielony,rozowy,i ten w paseczki zolte:) sliczne sa:) do tego skarpetki
ogladam rowniez mebelki i jak narazie podoba mi sie ikea,cenowo rowniez:
Seria do pokoju dla dzieci HENSVIK - IKEA
dzisiaj powstala rowniez lista wyprawkowa posklejana z wielu roznych:-)
jaspis jesli stan jest dobry to ja bym sie nie zasanawiala:-)

Śliczne te komplety!
Ja nie kupuję, bo niestety nie potrzebuję, wszystko mamy... :/
Ale i tak nigdy nowych nie kupowałam, tylko jakieś paczki, zestawy. Za 30 zł miałam kilkanaście bodziaków. Bo 30 zł za komplet, z którego się po 2 tygodniach wyrośnie, więc pewnie założy raz czy dwa, to sporo :)

ewa ja tez tak bede kupowac:-) juz ogladam ogloszenia na tablicy.pl czy wlasnie allegro. i do tego lumpki,juz mam cala siate(za 15-20 zl) od spodenek po sweterki:)
ale jak zobaczylam te zestawiki to musialam kupic:-) bedzie na jakies okazje,wyjscia:-)

reklama
ja łóżeczko kupię w ikeii właśnie, a ciuszki czekam do połowy ciąży aż poznamy płeć. Myślę jednak, że dużo rzeczy można szybciej, pieluchy kosmetyki i żywność nawet która ma termin jakieś kaszki herbatki słoiczki... No przynajmniej ja tak robiłam w 1 ciąży i się sprawdzało to teraz też powinno być ok.

Jak mówiłam po pierwszej ciąży nie mam nic, wszystko sprzedane, wyprawkę kompletuję na nowo, ale jestem już "mądrzejsza" o rzeczy must have, których brakowało po rzeczy zbędne...

Do góry