reklama
DoMisia1985
Fanka BB :)
Sprzedam ubranka po mojej córce w rozmiarze 0-12 miesięcy. W poniższych linkach zamieściłam ubranka według rozmiarów wraz z cenami. Możliwość dużej negocjacji cenowej!!!!
Zapraszam: kontakt na priva bądź e-mai: dominika_zakowska@wp.pl
Ubranka 0-3 miesiące Ubranka 0 - 3 miesiące - Dzieci - Fotosik.pl
Ubranka 3-6 miesięcy Ubranka 3 - 6 miesięcy - Dzieci - Fotosik.pl
Ubranka 6-9 miesięcy Ubranka 6 - 9 Miesięcy - Dzieci - Fotosik.pl
Ubranka 12 miesięcy Ubranka 12 Miesięcy - Dzieci - Fotosik.pl
UBRANKA ZIMOWE Ubranka zimowe - Dzieci - Fotosik.pl
Ubranka po 4-7 zł Ubranka po 4-7 zł - Dzieci - Fotosik.pl
Zapraszam: kontakt na priva bądź e-mai: dominika_zakowska@wp.pl
Ubranka 0-3 miesiące Ubranka 0 - 3 miesiące - Dzieci - Fotosik.pl
Ubranka 3-6 miesięcy Ubranka 3 - 6 miesięcy - Dzieci - Fotosik.pl
Ubranka 6-9 miesięcy Ubranka 6 - 9 Miesięcy - Dzieci - Fotosik.pl
Ubranka 12 miesięcy Ubranka 12 Miesięcy - Dzieci - Fotosik.pl
UBRANKA ZIMOWE Ubranka zimowe - Dzieci - Fotosik.pl
Ubranka po 4-7 zł Ubranka po 4-7 zł - Dzieci - Fotosik.pl
jaspis
ewa to jest gondola, spacerówka (używana przez miesiąc) i fotelik maxi cosi czy jakoś tak i to wszystko za 1000 zł. A nowy taki zestaw to coś około 2500 zł chyba. Stan super, bo oglądałam. Mam 2 tygodnie na zastanowienie. Jeszcze trochę poczytam. wcześnie jak na taki zakup ,ale taka okazja może się nie trafić.
dziewczyny zaczynacie juz jakies zakupy???
my do tej pory kupilismy 3 body w zestawie Dziecko | Niemowlęta Wzrost 50-74 Cm | H&M PL
zielony,rozowy,i ten w paseczki zolte sliczne sa do tego skarpetki
ogladam rowniez mebelki i jak narazie podoba mi sie ikea,cenowo rowniez:
Seria do pokoju dla dzieci HENSVIK - IKEA
dzisiaj powstala rowniez lista wyprawkowa posklejana z wielu roznych:-)
jaspis jesli stan jest dobry to ja bym sie nie zasanawiala:-)
my do tej pory kupilismy 3 body w zestawie Dziecko | Niemowlęta Wzrost 50-74 Cm | H&M PL
zielony,rozowy,i ten w paseczki zolte sliczne sa do tego skarpetki
ogladam rowniez mebelki i jak narazie podoba mi sie ikea,cenowo rowniez:
Seria do pokoju dla dzieci HENSVIK - IKEA
dzisiaj powstala rowniez lista wyprawkowa posklejana z wielu roznych:-)
jaspis jesli stan jest dobry to ja bym sie nie zasanawiala:-)
Śliczne te komplety!
Ja nie kupuję, bo niestety nie potrzebuję, wszystko mamy... :/
Ale i tak nigdy nowych nie kupowałam, tylko jakieś paczki, zestawy. Za 30 zł miałam kilkanaście bodziaków. Bo 30 zł za komplet, z którego się po 2 tygodniach wyrośnie, więc pewnie założy raz czy dwa, to sporo
Ja nie kupuję, bo niestety nie potrzebuję, wszystko mamy... :/
Ale i tak nigdy nowych nie kupowałam, tylko jakieś paczki, zestawy. Za 30 zł miałam kilkanaście bodziaków. Bo 30 zł za komplet, z którego się po 2 tygodniach wyrośnie, więc pewnie założy raz czy dwa, to sporo
ewa ja tez tak bede kupowac:-) juz ogladam ogloszenia na tablicy.pl czy wlasnie allegro. i do tego lumpki,juz mam cala siate(za 15-20 zl) od spodenek po sweterki
ale jak zobaczylam te zestawiki to musialam kupic:-) bedzie na jakies okazje,wyjscia:-)
ale jak zobaczylam te zestawiki to musialam kupic:-) bedzie na jakies okazje,wyjscia:-)
reklama
Karolinusia
ja łóżeczko kupię w ikeii właśnie, a ciuszki czekam do połowy ciąży aż poznamy płeć. Myślę jednak, że dużo rzeczy można szybciej, pieluchy kosmetyki i żywność nawet która ma termin jakieś kaszki herbatki słoiczki... No przynajmniej ja tak robiłam w 1 ciąży i się sprawdzało to teraz też powinno być ok.
Jak mówiłam po pierwszej ciąży nie mam nic, wszystko sprzedane, wyprawkę kompletuję na nowo, ale jestem już "mądrzejsza" o rzeczy must have, których brakowało po rzeczy zbędne...
Jak mówiłam po pierwszej ciąży nie mam nic, wszystko sprzedane, wyprawkę kompletuję na nowo, ale jestem już "mądrzejsza" o rzeczy must have, których brakowało po rzeczy zbędne...