reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Malenstwa

Myszko z obserwacji mojej małej mogę Ci powiedzieć że dla niej super zabawką są instrumenty muzyczne (bębenek, trąbka, kastaniety, harmonijka) lub pianinko przy Arce i zwierzaki teraz u nas są na topie

reklama
Oj, ja radzę najpierw dowiedziec się jak mała reaguje na grajstwa. Janek ma fazę "co grai błyska to mnie zje i sie boje". Wszystkoch uprzedzilismy juz o tym, bo to głupio jak dostaje prezent, robi wielkie oczy i w ryk...

A ja kupiłam 2 rzeczy dla Groszka :-). Pierwsza to fioletowy króliczek z ciuchlandu w pruszkowie. Uprany czeka grzecznie. A druga to posrednio dla Groszka, bo to adapter do pasów w aucie besafe. Brzuch mam juz spory (z Jankiem taki miałam dopiero w 5 miesiącu :szok:) i tym razem wyżej, pas mi obcierał i przeszkadzał a z tym adapterem jeździ się super. Dzisiaj mi przyszedł i powiem Wam że nie czekałam długo. A z paczkami to jest tak, ze niektóre poczty nie zabardzo chca wysyłac.

Ech... szkoda że Piotrek już nie je z butelki bo bym mu kupiła Armaniego hahahah :-D Ceny kosmos :szok:

Myszko ja ci nie pomogę, ale tez za dwa tyg idziemy na roczek psispsióły Piotrka i chętnie również skorzystam z pomysłów :-) Ja myślałam też o jakimś ubranku + właśnie zabawka :tak:I do tego balon z napisem "Happy brithday" :tak:

Myszko z obserwacji mojej małej mogę Ci powiedzieć że dla niej super zabawką są instrumenty muzyczne (bębenek, trąbka, kastaniety, harmonijka) lub pianinko przy Arce i zwierzaki teraz u nas są na topie
U nas też pianinka, flety i wszystko co gra, dla takich muzyków ja polecam organki Simby, a tak uniwersalnie to moze cos ciekawego znajdzie się w zabawkach firmy Kiddieland, naprawdę są świetne.
A te firmówki są niezłe, chyba kupie małemu czapeczkę Burberry za jedyne bagatela 639zł ;-)

Ostatnia edycja:
Nooo ceny faktycznie "okazja" hahahahha.
Co do prezentu u nas bardzo Antos lubi Garnuszek z FP i szczeniaczka, a takze wszelkiego rodzaju domki, pianinka itp...
czyli podobnie jak u Was :)
Moze jakas lala z dzwiekami :D

mmm mi sie podobaja bluzy - tylko sie zastanawiam czy dała bym małemu w nich chodzic czy raczej oprawiła bym w ramki :).
ja ostatnio poluje na bermudy badz rybaczki dla Wojtusia ale na razie to co znalazłam w smyku kosztuje 59.90 - troszke drogo wic szukam dalej

reklama
Do góry