reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Malenstwa

e83b0e62.jpg

Nie pamiętam, czy pokazywałam wam jaki mamy nowy fotelik, jakość zdjecia beznadziejna, bo nie aparatem robiłam fotkę, tylko telefonem:baffled:

sandałki zuzi kupiłam takie:
GUFO - www.ccc.eu

kolekcja dziecięca, GUFO, 3 para, kolor taki jakby oliwkowy, z kwiatkami, zapinane na klamerki i rzepę, z tyłu zakryte, była akurat promocja 30% na wszystkie dziecięce, to kupiłam też jej takie wkładane po całości, jakby półbuty i sportowe.:-)

reklama
Bardzo fajny fotelik Gaal, właśnie nad tym Chicco Key z wersją Isofix takim jak ma Pyzuncia ja się zastanawiam, tylko nie mamy w samochodzie trzeciego zaczepu w bagażniku do zamocowania fotelika i nie wiem czy w tej sytuacji nie kupimy Roemera mocowanego na pasach.
A sandałki urocze.

Gaal - super fotelik :-) Podoba mi sie tym bardziej, ze tez taki mamy :-D

kasro - Was to oczywiscie jest jeszcze bardziej super... No ale ja postanowilam ze skoro Jasio tak szybko rosnie wzdluz i wszerz to nie bede wydawac duzo kasy na Maxi Cosi - Maxi Cosi kupie mu ten nastepny - za jakies 4 kilogramy... ;-)

ostatnio bylam w Deichmannie ale niestety sama - bardzo zalowalam bo byly poprzeceniane super buciki (chyba te ktore ktoras z Was tez kupila), no ale jednak trzeba przymierzyc... Moze w weekend jeszcze beda...:confused:

Poki co to odpuscilam sobie z Allegro ze wzgledu na strajk pocztowcow :no:

Aletko - ja wlasnie mam problem z budami osiedlowymi, bo niestety takowych nie ma :-(
Z powodu strajku pocztowcow poki co odpuscilam Allegro, no ale moze sytuacja sie zmienila juz i znowu zaczne zamawiac.

...Z powodu strajku pocztowcow poki co odpuscilam Allegro, no ale moze sytuacja sie zmienila juz i znowu zaczne zamawiac.

ja już ponad miesiąc czekam na 2 paczki:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
nigdy nie miałam takiej sytuacji - no ale skoro strajkują,

jak miałam mature to nauc. też starjkowali - miałam mature pod koniec czerwca:tak::tak: świadectwo szkolne mam z lipca (hihi ukńczenia liceum)...
pamiętam jak mnie tata do szkoły przywiózł na pisemny polski - na szkolnej bramie wisiały łańcuchy - brama zamknięta - nie wpuszczali nas do szkoły...
nasi zacni prof-orowie powiedzieli, że z lokalnych wiadomości dowiemy się kiedy będą egzaminy...
to był rok 1993 VIII L.O. w Gdańsku...
a może ktoś to też pamięta???:confused:

reklama
Mam prosbe do mam dziewczynek - we wtorek idziemy z Jasiem na Roczek Jasiowej narzeczonej ;-) no i chcemy kupic jakis prezent w granicach do okolo 70zl.
Poradzcie mi co mogloby sprawic rocznej dziewczynce przyjemnosc :confused:

Do góry