reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Malenstwa

e83b0e62.jpg

Nie pamiętam, czy pokazywałam wam jaki mamy nowy fotelik, jakość zdjecia beznadziejna, bo nie aparatem robiłam fotkę, tylko telefonem:baffled:

sandałki zuzi kupiłam takie:
GUFO - www.ccc.eu

kolekcja dziecięca, GUFO, 3 para, kolor taki jakby oliwkowy, z kwiatkami, zapinane na klamerki i rzepę, z tyłu zakryte, była akurat promocja 30% na wszystkie dziecięce, to kupiłam też jej takie wkładane po całości, jakby półbuty i sportowe.:-)

reklama
Bardzo fajny fotelik Gaal, właśnie nad tym Chicco Key z wersją Isofix takim jak ma Pyzuncia ja się zastanawiam, tylko nie mamy w samochodzie trzeciego zaczepu w bagażniku do zamocowania fotelika i nie wiem czy w tej sytuacji nie kupimy Roemera mocowanego na pasach.
A sandałki urocze.

Gaal - super fotelik :-) Podoba mi sie tym bardziej, ze tez taki mamy :-D

kasro - Was to oczywiscie jest jeszcze bardziej super... No ale ja postanowilam ze skoro Jasio tak szybko rosnie wzdluz i wszerz to nie bede wydawac duzo kasy na Maxi Cosi - Maxi Cosi kupie mu ten nastepny - za jakies 4 kilogramy... ;-)

ostatnio bylam w Deichmannie ale niestety sama - bardzo zalowalam bo byly poprzeceniane super buciki (chyba te ktore ktoras z Was tez kupila), no ale jednak trzeba przymierzyc... Moze w weekend jeszcze beda...:confused:

Poki co to odpuscilam sobie z Allegro ze wzgledu na strajk pocztowcow :no:

Aletko - ja wlasnie mam problem z budami osiedlowymi, bo niestety takowych nie ma :-(
Z powodu strajku pocztowcow poki co odpuscilam Allegro, no ale moze sytuacja sie zmienila juz i znowu zaczne zamawiac.

...Z powodu strajku pocztowcow poki co odpuscilam Allegro, no ale moze sytuacja sie zmienila juz i znowu zaczne zamawiac.

ja już ponad miesiąc czekam na 2 paczki:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
nigdy nie miałam takiej sytuacji - no ale skoro strajkują,

jak miałam mature to nauc. też starjkowali - miałam mature pod koniec czerwca:tak::tak: świadectwo szkolne mam z lipca (hihi ukńczenia liceum)...
pamiętam jak mnie tata do szkoły przywiózł na pisemny polski - na szkolnej bramie wisiały łańcuchy - brama zamknięta - nie wpuszczali nas do szkoły...
nasi zacni prof-orowie powiedzieli, że z lokalnych wiadomości dowiemy się kiedy będą egzaminy...
to był rok 1993 VIII L.O. w Gdańsku...
a może ktoś to też pamięta???:confused:

reklama
Mam prosbe do mam dziewczynek - we wtorek idziemy z Jasiem na Roczek Jasiowej narzeczonej ;-) no i chcemy kupic jakis prezent w granicach do okolo 70zl.
Poradzcie mi co mogloby sprawic rocznej dziewczynce przyjemnosc :confused:

Do góry