reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Malenstwa

reklama
A jaki masz rozmiar tego kombinezonu i czy dużo jest za duży na Zuzię?

kurcze chyba 80 ? sprawdzę jutro, bo mam schowany w pawlaczu ale jesy dużo większy, ale wychodzę z założenia, że łatwiej mi będzie ją " w środku" ubrac cieplej i na trochę stycznia lutego może marca starczy:-):rofl2:

ja dziś wybieram się po cosik na nóżki- jakieś butki na teraz bo tak i śmiesznie i zimno w pytki w samych skarpetkach...:tak: w deichmanie były śliczne skórzane i mięciutkie z futerkiem ale kurcze 89 zł. :szok::szok::szok:

A ja właśnie wracam z zakupów i kupilismy Hefalumpa i koszulę, a mata która stymuluje boki to mata Tiny Love tropikalna wyspa i kosztuje ponad 300 zl:no: narazie jej nie kupiłam, szkoda mi tyle kasy:no:

Co do maty to my mamy Fisher Price "Rainforest" bardzo fajniutka kolorowa ma sporo akcesorii na ktore dzidzia moze sobie popatrzec i podotykac. Moj malutki najbardziej lubi spedzac na niej wczesne poranki :tak: :-) :tak:

Jesli chodzi o kombinezony to jestem z wami kolezanki tez wole jedniczesciowe i zdecydowanie wieksze, juz nawet jeden sobie upatrzylam ale kurde mozna go dostac tylko przez internet :-( wiec muse sie zastanowic (jest fajniutki kremowy z milutkim futerkiem przy kapturku ). No i oczywiscie ja tez musze poszukac jakichs bucikow mojemu synkowi bo w samych skarketkach to juz za zimno, niestety nie ma kolo mnie jakichs fajnych sklepow z ubrankami dla maluszkow wiec trzeba metrem do kitu :rofl2: Malego nie chce ze soba ciagnac bo wszyscy kichaja i kaszla w metrze, maz pracuje ciagle jak oszalaly na dodatek w innym miescie wiec pozostaje mi tylko ten przereklamowany "baby gap" :no: :zawstydzona/y: :no:

reklama
Mamo Quintena poszukaj może używanej na allegro tak jak my. Zamiast 300 zł daliśmy 150 zł. 300 też by mi było szkoda. Jak dostałam matę to wyprałam i jest ok. Prawie jak nowa.

Do góry