reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Malenstwa

bardzo fajna mata no a jaki Rafalek jest meski :-) Lezaczek tez super - sama sie nad nim zastanawialam, ale w koncu kupilam ten tanszy ktory zreszta ma wiekszosc z nas :-D

reklama
dziewczyny, jaki kombinezon kupujecie? jedno- czy dwuczęściowy ???

tak na marginesie to mój "maluszek" w kombinezonie to już chyba nie będzie się mieścił w tej "skorupie" samochodowej od 0-13 kg :-(
myślę o takim nowym foteliku ,

Fotelik OBROTOWY TWIST`N`GO RENOLUX 2007 0-18 kg (243135485) - Aukcje internetowe Allegro

miałam kiedyś taki jest super,można go montować tyłem do kier. jazdy i rozkłada się do leżenia dość mocno... jest obszerny i komfortowy... jak zacznę ubierać kombinezon to będę musiała go już chyba kupić ...

dziewczyny, jaki kombinezon kupujecie? jedno- czy dwuczęściowy ???

tak na marginesie to mój "maluszek" w kombinezonie to już chyba nie będzie się mieścił w tej "skorupie" samochodowej od 0-13 kg :-(
myślę o takim nowym foteliku ,

Fotelik OBROTOWY TWIST`N`GO RENOLUX 2007 0-18 kg (243135485) - Aukcje internetowe Allegro

miałam kiedyś taki jest super,można go montować tyłem do kier. jazdy i rozkłada się do leżenia dość mocno... jest obszerny i komfortowy... jak zacznę ubierać kombinezon to będę musiała go już chyba kupić ...

simama - moj na razie sie miesci, ale jak juz z niego wyrosnie to raczej na 100% najpierw przerzucimy sie na taki wlasnie 0-18 - tak, zeby ja najdluzej tylem do kierunku jazdy jezdzic, bo u maluszka slabiutka szyjka jest przeciez, a ten co pokazalas calkiem fajny - jak wypadl w testach? a kombinezonik - jednoczesciowy -dla takiego malac, ktory nie chodzi to wygodniejszy mi sie wydaje

Mnie też kombinezon jednoczęściowy wydaje się wygodniejszy. Przy odrobinie wprawy można w niego zapakować malucha nawet na śnie;-):tak:

My tez kombinezon jedno-częściowy, a mate musze kupić, żeby było cos na bokach tez przyczepione, żeby stymulować do przewracania bo tego Quinten jeszcze nie robi:-(

Nie martw się. Mój synek też się jeszcze nie przewraca. Kilka razy udało mu się obrócić z brzucha na plecy ale równie szybko jak na to wpada to zapomina jak to się robiło:tak::rofl2:

Dziewczyny - nie dajmy sie zwariowac - moj Jasio tez sie nie obraca jeszcze ale nie martwie sie bo przeciez kazde dzieck osie rozwija po swojemu i tak czy inaczej przyjdzie dzien na obrot :-)

co do zakupów to mój synek dostał dziś od mojej siostry szczoteczkę i pastę do zębów...:-D fajna taka malutka
ale zębów nadal ma w ilości =0:-(

My tez kombinezon jedno-częściowy, a mate musze kupić, żeby było cos na bokach tez przyczepione, żeby stymulować do przewracania bo tego Quinten jeszcze nie robi:-(
Mamo Q, wszystko w swoim czasie, mój synuś nie ma maty a dziś dwa razy udało mu się przekręcić na brzuszek. Dopiero jak skończył 4 miesiące, do tego "dojrzał".

Ja też juz zaczynam rozglądać się za kominezonem jednoczęściowym najlepiej od razu z butkami, bo cieplej. Ale zaczynam mieć dylematy, przy jakiej pogodzie małego pakować w kombinezon, co ubierać pod spód, czy powinnam mieć jeszcze jakiś jesienny lżejszy kombinezon (a może kurteczka na polarze), co, jak na polarek będzie za zimno i kiedy będzie za zimno . Ech, a latem było tak fajnie.

reklama
Do góry