reklama
SIMAMA
majowa MAMA 2007
dziewczyny, jaki kombinezon kupujecie? jedno- czy dwuczęściowy ???
tak na marginesie to mój "maluszek" w kombinezonie to już chyba nie będzie się mieścił w tej "skorupie" samochodowej od 0-13 kg :-(
myślę o takim nowym foteliku ,
Fotelik OBROTOWY TWIST`N`GO RENOLUX 2007 0-18 kg (243135485) - Aukcje internetowe Allegro
miałam kiedyś taki jest super,można go montować tyłem do kier. jazdy i rozkłada się do leżenia dość mocno... jest obszerny i komfortowy... jak zacznę ubierać kombinezon to będę musiała go już chyba kupić ...
tak na marginesie to mój "maluszek" w kombinezonie to już chyba nie będzie się mieścił w tej "skorupie" samochodowej od 0-13 kg :-(
Fotelik OBROTOWY TWIST`N`GO RENOLUX 2007 0-18 kg (243135485) - Aukcje internetowe Allegro
miałam kiedyś taki jest super,można go montować tyłem do kier. jazdy i rozkłada się do leżenia dość mocno... jest obszerny i komfortowy... jak zacznę ubierać kombinezon to będę musiała go już chyba kupić ...
dziewczyny, jaki kombinezon kupujecie? jedno- czy dwuczęściowy ???
simama - moj na razie sie miesci, ale jak juz z niego wyrosnie to raczej na 100% najpierw przerzucimy sie na taki wlasnie 0-18 - tak, zeby ja najdluzej tylem do kierunku jazdy jezdzic, bo u maluszka slabiutka szyjka jest przeciez, a ten co pokazalas calkiem fajny - jak wypadl w testach? a kombinezonik - jednoczesciowy -dla takiego malac, ktory nie chodzi to wygodniejszy mi sie wydaje
Ewitka
Majowo-lutowa mama
Mamo Q, wszystko w swoim czasie, mój synuś nie ma maty a dziś dwa razy udało mu się przekręcić na brzuszek. Dopiero jak skończył 4 miesiące, do tego "dojrzał".My tez kombinezon jedno-częściowy, a mate musze kupić, żeby było cos na bokach tez przyczepione, żeby stymulować do przewracania bo tego Quinten jeszcze nie robi:-(
Ja też juz zaczynam rozglądać się za kominezonem jednoczęściowym najlepiej od razu z butkami, bo cieplej. Ale zaczynam mieć dylematy, przy jakiej pogodzie małego pakować w kombinezon, co ubierać pod spód, czy powinnam mieć jeszcze jakiś jesienny lżejszy kombinezon (a może kurteczka na polarze), co, jak na polarek będzie za zimno i kiedy będzie za zimno . Ech, a latem było tak fajnie.
reklama
Podziel się: