reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Malenstwa

reklama
A jaki masz rozmiar tego kombinezonu i czy dużo jest za duży na Zuzię?

kurcze chyba 80 ? sprawdzę jutro, bo mam schowany w pawlaczu ale jesy dużo większy, ale wychodzę z założenia, że łatwiej mi będzie ją " w środku" ubrac cieplej i na trochę stycznia lutego może marca starczy:-):rofl2:

ja dziś wybieram się po cosik na nóżki- jakieś butki na teraz bo tak i śmiesznie i zimno w pytki w samych skarpetkach...:tak: w deichmanie były śliczne skórzane i mięciutkie z futerkiem ale kurcze 89 zł. :szok::szok::szok:

A ja właśnie wracam z zakupów i kupilismy Hefalumpa i koszulę, a mata która stymuluje boki to mata Tiny Love tropikalna wyspa i kosztuje ponad 300 zl:no: narazie jej nie kupiłam, szkoda mi tyle kasy:no:

Co do maty to my mamy Fisher Price "Rainforest" bardzo fajniutka kolorowa ma sporo akcesorii na ktore dzidzia moze sobie popatrzec i podotykac. Moj malutki najbardziej lubi spedzac na niej wczesne poranki :tak: :-) :tak:

Jesli chodzi o kombinezony to jestem z wami kolezanki tez wole jedniczesciowe i zdecydowanie wieksze, juz nawet jeden sobie upatrzylam ale kurde mozna go dostac tylko przez internet :-( wiec muse sie zastanowic (jest fajniutki kremowy z milutkim futerkiem przy kapturku ). No i oczywiscie ja tez musze poszukac jakichs bucikow mojemu synkowi bo w samych skarketkach to juz za zimno, niestety nie ma kolo mnie jakichs fajnych sklepow z ubrankami dla maluszkow wiec trzeba metrem do kitu :rofl2: Malego nie chce ze soba ciagnac bo wszyscy kichaja i kaszla w metrze, maz pracuje ciagle jak oszalaly na dodatek w innym miescie wiec pozostaje mi tylko ten przereklamowany "baby gap" :no: :zawstydzona/y: :no:

reklama
Mamo Quintena poszukaj może używanej na allegro tak jak my. Zamiast 300 zł daliśmy 150 zł. 300 też by mi było szkoda. Jak dostałam matę to wyprałam i jest ok. Prawie jak nowa.

Do góry