reklama
mysz1978
Fanka BB :)
My mielismy w wyposazeniu wozka okrycie na nozki z polarem i kilka dni temu juz go zalozylam - dzieki temu poki co nie musze Jasiowi przykrywac nozek kocem.
No a do wozka ktory przyszedl a przyda sie za rok tez mam okrycie na nozki (bez polaru) i to bedem ogla uzywac np. wiosna do obecnego wozka.
No a do wozka ktory przyszedl a przyda sie za rok tez mam okrycie na nozki (bez polaru) i to bedem ogla uzywac np. wiosna do obecnego wozka.
Szczerze Wam powiem że zupełnie nie pamiętam w czym Igi chodził na spacery w czasie jesieni. Może w rajstopkach, spodniach i ciepłej bluzie lub dwóch? Nie pamiętam. Chyba w zeszłyroku jesień była bardzo ciepła, więc szybko trzeba było przejść z dość lekkich ciuchów na kombinezon od razu. Będę musiała coś znaleźć dla Hani. Jest dużo superaśnych kurteczek - chyba ważniejsze żeby dobrze okryć górę bo na nogach kocyk ma ciepły przykryty,
Pzdr
Aga
Pzdr
Aga
mysz1978
Fanka BB :)
u mnie jest problem z wkladaniem czapki, a dramat juz w ogole jest jak cos przez glowe Jasiowi wkladam :-( Ma taki fajny polarowy kompleci - spodnie i bluza z krotkim zamkiem przez glowe wlasnie ale jakas ciasna i wkladanie jej i zdejmowanie to męka
Kupilam dzis nawilzacz powietrza :-) Za 37zl - mam nadzieje ze bedzie cos wart
daj znac jak się sprawuje
zgred - a ty jestes zadowolona ze swojego?
Jak tak sobie czytam to Rafał rozgolmaszony jakiś lata teraz. Rajstopy to miał raz założone jak na razie. A tak to body z krótkim, na to bluzka z bawełny , spodnie i skarpety a na dworek zakładam polar zazwyczaj. Spodnie dresowe. Może u nas cieplej na razie. W kurteczce tylko raz wyskoczył.
A i z ubieraniem to tragedia głównie jak wkładam przez głowe coś. No i oczywiście czapka. Może dlatego nie jest zbytnio opatulany.
A i z ubieraniem to tragedia głównie jak wkładam przez głowe coś. No i oczywiście czapka. Może dlatego nie jest zbytnio opatulany.
reklama
Rajstopki mieliśmy kilka razy nad morzem bo tam wiaaaaało i sprawdziły się - Piotruś nie protestował i było mu wygodnie - przynajmniej gołe nóżki spod spodenek nie wystawały mamy też tą kurteczkę na polarku z carfura u też jest super więc na jesień na razie ubranka mamy chyba że będzie bardzo zimna to się o kombinezon postaramy
Podziel się: