reklama
ekstasia
MAMA '04,'06,'07
Aletka - ja tu zawitałam przez przypadek i właśnie zobaczyłam zdjęcia wózeczka - o czymś takim właśnie myślałam dla moich szkrabów - mogłabyś mi wysłać adres stronki z tymi zdjęciami. Zastanawiam się właśnie czy nie kupić czegoś takiego.
Kluliczek
Babka z laską
krupka muszę męża kopnąć by to załatwił. A teraz akurat czasu brak. Zobaczymy, w poniedziałek jadę na badania krwi, we wtorek on jest na 24 h w robocie, może w środę pójdzie załatwiać...
Kluliczek
Babka z laską
gaaliyah ja mam dość drogi, za prawie 300 zł. Dokładnie to: Artyku�y dzieci�ce: foteliki samochodowe, w�zki dzieci�ce.: Kojec/��eczko CONTOUR PLUS kolorESERT
reklama
My jesteśmy z maty bardzo zadowoleni. Kupiłam na allegro używaną za połowę ceny.
dzis zakupiłam dla małego lezaczek bujacze. ;icytowałam używany ale już za duza cena była i sie nie opylało za używany tyle dac
LEZACZEK FISHER PRICE L0539 ZAWSZE TANIEJ NIZ INNI (243483960) - Aukcje internetowe Allegro
dzis zakupiłam dla małego lezaczek bujacze. ;icytowałam używany ale już za duza cena była i sie nie opylało za używany tyle dac
LEZACZEK FISHER PRICE L0539 ZAWSZE TANIEJ NIZ INNI (243483960) - Aukcje internetowe Allegro
Podziel się: