reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Malenstwa

no to ja juz wszystko co trzeba mam. tylko wozek i fotelik jescze musza zrobic i zadzwonic, ze mozna odebrac. chyba takie rzeczy jak karuzelka zrzuce na kogos z rodziny. marzy mi sie fisher price, ale troche duzo kosztuje, zebym sama go kupiła, a tak moze jakas zrzutka i juz.

a własnie przypomniało mi sie - został jeden drobiazg - u kogo na allegro kupowałyscie te obrazki na ściane, ale ładne jakies takie. moze macie jakies linki?

reklama
Tak sie dzis zastanawialam czego jeszcze nie mam z rzeczy niezbednych i wyszlo mi ze oprocz mebli (na ktore czekam) to tylko przewijak zostal mi do kupienia, ewentualnie waleczki do spania na boku i posciel do lozka.
Ubranka wszelakie sa, pieluchy tez, kosmetyki tez itp itd. J
ak sie okaze ze karmie butelka to moze tez jeszczek upie ten sterylizator ze wzgledu na okropna wode w Gdansku i zacieki zostajace na wszystkich naczyniach :baffled:
Monitora oddechu kupic nie planuje, nianie mam az dwie :-D z tym ze nie wiem czy ta od tesciow jest sprawna, bo oczywscie maz pochloniety remontem nie ma czasu zerknac do instrukcji obslugi i jej ponastawiac i sprawdzic.

gaaliyah gratuluje wygranej !! wiem jaka to radocha:tak: Ja raz wygrałam laktator canpola a i jeszcze kubek niekapek z AVENTU:-)
ja własciwie wszystko mam ale dzis jak szłam do lekarza to musiałam do ciuchów wstapić (to naług już:-D ) no i nabyłam jeszcze maleńką bluzie dla Kamilki i cudne , welurkowe śpioszki z kaczuszką

Mamooli- znam ten nałóg, ale ograniczyłam z uwagi na odległość głównego kusiciela - sklepu :laugh2: gratuluję tobie zakupów :-)

to ten spirytus na pewno spozywczy rektyfikowany? i odlewam 1/3 i zamiast tego 1/3 wody? wiem, ze juz sie o to pytałam, ale obie babcie mowia o salicylowym, a nie takim do picia

Szerlok moze być salicylowy, może być zwykły, ponieważ jego zadaniem ma być tylko i wyłącznie wysuszenie kikutka, a każdy spirytus ma silne właściwości wysuszające, żadnym z rozcieńczonych spirytusów nie zrobicie maluszkowi krzywdy, ponieważ używacie go troszeczkę i tylko w miejscu kikutka.

Aletka, Agask - wielkie dzięki. wreszcie mogę spac spokojnie:-) teraz to juz ide rozrabiac. zadnych wiecej pytan o spiryt. wszystko wiem. :tak:

kto miał na scianie takie przyklejane na taśme piekne obrazki dla dzidzi z Puchatkiem i innymi? nie pamietam, a bardzo mi sie podobały i tez bym kupiła.
a nikt nie zwrocił uwagi na moje skromne wołanie o help:-) :-) :-)

szerlock- ja nie kupowałam przez neta, kupiłam w sklepie prosiaczka, za 5 zł :-) może rozejrzyj się gdzieś u siebie:confused:

reklama
szerlock ja mam naklejone 3 postacie, szwagierka kupila jakis czas temu w Realu ale nie wiem ile placila, wiem ze czasami sa w sklepach z farbami

Do góry