reklama
mi właśnie wczoraj przysłali łóżeczko a dziś wózek bo miałam kupywac w maju ale się okazało że Baby dreams ma jakis kontrakt na inna czesc europy i w Polsce te wózki będa około lipca, więc sie skusiłam :-) a raczej mąż mnie namówił bo juz niemógł znieść niezdecydowania mojego odnośnie wózka:-)
Kluliczek
Babka z laską
Właśnie dostałam od mojej mamy 4 bodziaczki zapinane na całej długości do szpitala i śliczną pomarańczowo - żółtą flanelkę (skrawki). Chyba zajmę się szyciem . W poniedziałek tomek odbiera przewijak i czekamy na laktator i skarpetki :-).
A my w końcu pojechaliśmy kupić "grube" sprzęty - wózek, fotelik, łóżeczko i materacyk; okazało się, że trzeba czekać - będą ok. 10 maja ; na szczęście termin mamy na 26. więc powinniśmy się wyrobić.
Tym samym rozdział pt. "zakupy" mamy już zamknięty. Wreszcie!!! :-)
reklama
A my w końcu pojechaliśmy kupić "grube" sprzęty - wózek, fotelik, łóżeczko i materacyk; okazało się, że trzeba czekać - będą ok. 10 maja ; na szczęście termin mamy na 26. więc powinniśmy się wyrobić.
ja tez byłam zdziwiona że z wózkami jest ograniczony dostęp myślałam że w dzisiejszych czasach idziesz i kupujesz a tu dobrze że na kartki niema
Podziel się: