reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Malenstwa

reklama
nie wiem, jakie to uczucie cos wygrać, ale w szkole rodzenia (bo tu najłatwiej złapać przedstawicielom handlowym przyszłych rodziców) za każdym razem dostawalismy jakis gratis (alantan, oliwkę, szampon, kremik, mleczko, a nawet kocyk) i to tez było strasznie miłe - cos po prostu dostać

Gaaliyah fajowo, ze udało sie wygrac. ja raz kiedys wygrałam mp3 i tez sie cieszyłam jak cholera, bo nigdy mi sie wczesniej tak nie poszczęścilo. gratuluję!!!

No pieknie :-) Gratuluje wygranej :-)

Znam to uczucie bo przeciez jak bylysmy z betka na spotkaniu dla przyslzych mam to wlasnie do mnie sie usmiechnelo szczescie i wygralam ta wypasiona posciel :-D Ktora potem wymienialam na inna ze wzgledu na kolory :-D Ale wsyztsko sie dorbze skonczylo i posciel mam, ackzolwiek chyba skzoda mi jej bedzie nawet uzywac bo taka jest cenna :-D

Moja mama zaczyna kupowac rzeczy dla Maluszka :-) To juz ogromny postep :-D Nie fakt ze kupuje, ale ze JUZ KUPUJE :eek: Delikatnie jej powiedzialam ze wlasciwie to niemal wsyztsko juz mamy - zreszta sama przyjedzie za tydzien i zobaczy.
Nie mamy jeszcze poscieli dla Maluszka, wiec jesli bedam ieli ochote z tata moim kupic to bedzie bardzo milo. Ale nie oczekujemy od nich tego bynajmniej :-)

A w ogóle wczoraj mieliśmy z mężem szczęśliwy dzień :-)
kiedyś jak bylismy w sklepie " Mama i Ja" kupiliśmy tam laktator i jak się okazało, właśnie trafiliśmy na czas, kiedy jest przeprowadzany konkurs. Pani z kasy poprosiła nas o wypełnienie kuponu konkursowego i poinformowała, że rozstrzygnięcie jest 22 kwietnia. I wyobraźcie sobie, że wygrałam kocyk firmy Manterol :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::-):-):-):-) po raz pierwszy w życiu coś wygrałam!!!! a w prezencie dawali jeszcze butelki Avent 125 ml ( dostałam dwie, bo drugą wręczyli mojej bratowej:-p). Jestem taka szczęśliwa, ale i w szoku :-)

witaj siostro zarazona konkursami ;-) :-D gratuluje :-D wreszcie nie jestem jedyna :-p fajna wygrana i obecnie,w naszym stanie,bardzo przydatna :-)

reklama
betko! to szczęście zawdzięczam pewnie dzięki twojej ograniczonej obecności, wiesz ktoś musi trzymać rękę na pulsie :-p trzymaj się becia

Do góry