Gaal
Fanka BB :)
gaaliyah) czyzby kolejna konkuroswiczka na Majówkach???
![]()
;-)
nie, no ja do Betki się nie umywam, ale kurcze- jakie to miłe uczucie coś ot tak po prostu wygrać :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
gaaliyah) czyzby kolejna konkuroswiczka na Majówkach???
![]()
;-)
Ktora potem wymienialam na inna ze wzgledu na kolory
Ale wsyztsko sie dorbze skonczylo i posciel mam, ackzolwiek chyba skzoda mi jej bedzie nawet uzywac bo taka jest cenna 
Nie fakt ze kupuje, ale ze JUZ KUPUJE
Delikatnie jej powiedzialam ze wlasciwie to niemal wsyztsko juz mamy - zreszta sama przyjedzie za tydzien i zobaczy. A w ogóle wczoraj mieliśmy z mężem szczęśliwy dzień :-)
kiedyś jak bylismy w sklepie " Mama i Ja" kupiliśmy tam laktator i jak się okazało, właśnie trafiliśmy na czas, kiedy jest przeprowadzany konkurs. Pani z kasy poprosiła nas o wypełnienie kuponu konkursowego i poinformowała, że rozstrzygnięcie jest 22 kwietnia. I wyobraźcie sobie, że wygrałam kocyk firmy Manterol:-):-):-):-) po raz pierwszy w życiu coś wygrałam!!!! a w prezencie dawali jeszcze butelki Avent 125 ml ( dostałam dwie, bo drugą wręczyli mojej bratowej
). Jestem taka szczęśliwa, ale i w szoku :-)
gratuluje
wreszcie nie jestem jedyna
fajna wygrana i obecnie,w naszym stanie,bardzo przydatna :-)żeby tak po prostu wózki dawalialbo samochody
albo kaskę
![]()
to by bylo extra