reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Malenstwa

reklama
nie wiem, jakie to uczucie cos wygrać, ale w szkole rodzenia (bo tu najłatwiej złapać przedstawicielom handlowym przyszłych rodziców) za każdym razem dostawalismy jakis gratis (alantan, oliwkę, szampon, kremik, mleczko, a nawet kocyk) i to tez było strasznie miłe - cos po prostu dostać

Gaaliyah fajowo, ze udało sie wygrac. ja raz kiedys wygrałam mp3 i tez sie cieszyłam jak cholera, bo nigdy mi sie wczesniej tak nie poszczęścilo. gratuluję!!!

No pieknie :-) Gratuluje wygranej :-)

Znam to uczucie bo przeciez jak bylysmy z betka na spotkaniu dla przyslzych mam to wlasnie do mnie sie usmiechnelo szczescie i wygralam ta wypasiona posciel :-D Ktora potem wymienialam na inna ze wzgledu na kolory :-D Ale wsyztsko sie dorbze skonczylo i posciel mam, ackzolwiek chyba skzoda mi jej bedzie nawet uzywac bo taka jest cenna :-D

Moja mama zaczyna kupowac rzeczy dla Maluszka :-) To juz ogromny postep :-D Nie fakt ze kupuje, ale ze JUZ KUPUJE :eek: Delikatnie jej powiedzialam ze wlasciwie to niemal wsyztsko juz mamy - zreszta sama przyjedzie za tydzien i zobaczy.
Nie mamy jeszcze poscieli dla Maluszka, wiec jesli bedam ieli ochote z tata moim kupic to bedzie bardzo milo. Ale nie oczekujemy od nich tego bynajmniej :-)

A w ogóle wczoraj mieliśmy z mężem szczęśliwy dzień :-)
kiedyś jak bylismy w sklepie " Mama i Ja" kupiliśmy tam laktator i jak się okazało, właśnie trafiliśmy na czas, kiedy jest przeprowadzany konkurs. Pani z kasy poprosiła nas o wypełnienie kuponu konkursowego i poinformowała, że rozstrzygnięcie jest 22 kwietnia. I wyobraźcie sobie, że wygrałam kocyk firmy Manterol :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::-):-):-):-) po raz pierwszy w życiu coś wygrałam!!!! a w prezencie dawali jeszcze butelki Avent 125 ml ( dostałam dwie, bo drugą wręczyli mojej bratowej:-p). Jestem taka szczęśliwa, ale i w szoku :-)

witaj siostro zarazona konkursami ;-) :-D gratuluje :-D wreszcie nie jestem jedyna :-p fajna wygrana i obecnie,w naszym stanie,bardzo przydatna :-)

reklama
betko! to szczęście zawdzięczam pewnie dzięki twojej ograniczonej obecności, wiesz ktoś musi trzymać rękę na pulsie :-p trzymaj się becia

Do góry