Gaal
Fanka BB :)
gaaliyah ) czyzby kolejna konkuroswiczka na Majówkach??? ;-)
nie, no ja do Betki się nie umywam, ale kurcze- jakie to miłe uczucie coś ot tak po prostu wygrać :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
gaaliyah ) czyzby kolejna konkuroswiczka na Majówkach??? ;-)
A w ogóle wczoraj mieliśmy z mężem szczęśliwy dzień :-)
kiedyś jak bylismy w sklepie " Mama i Ja" kupiliśmy tam laktator i jak się okazało, właśnie trafiliśmy na czas, kiedy jest przeprowadzany konkurs. Pani z kasy poprosiła nas o wypełnienie kuponu konkursowego i poinformowała, że rozstrzygnięcie jest 22 kwietnia. I wyobraźcie sobie, że wygrałam kocyk firmy Manterol :-):-):-):-) po raz pierwszy w życiu coś wygrałam!!!! a w prezencie dawali jeszcze butelki Avent 125 ml ( dostałam dwie, bo drugą wręczyli mojej bratowej). Jestem taka szczęśliwa, ale i w szoku :-)
żeby tak po prostu wózki dawali albo samochody albo kaskę