reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Malenstwa

reklama
Strasznie myślę cały dzień nad przybornikiem na łóżeczko... Mamy mało miejsca i każde się liczy, a na allegro widziałam takie ustrojstwa. Mamy takie kieszenie wiszące na ścianie w łazience i bardzo się sprawdzają (przynajmniej w moim wypadku). Nie będę napewno kupować przybornika, bo razem z wysyłką to gra nie warta świeczki, ale zastanawiam się nad uszyciem, mogłabym wtedy dostosować go maksymalnbie do moich wymogów. Tylko czy to się sprawdzi? Może któraś z Was ma jakies doświadczenia w tej kwestii... Śliczny przybornik (187077058) - Aukcje internetowe Allegro
Taką materiałową torbę na pieluchy mamy i już widać, że się bardzo przyda, tylko kombinujemy gdzie ją najlepiej zawiesić, bo jak dla mnie na łóżeczku to ona za blisko podłogi jest. Urooocza i praktyczna TORBA NA PIELUCHY Drewex AT (185804556) - Aukcje internetowe Allegro

Kluliczek - ja tez patrzylam na takie przyborniki ale w naszej sytuacji bylby to przybornik na nowe i fascynujace zabawki dla Ignaca...Ale mi sie b. podobaja i mysle ze naprawde moga byc oprzydatne!

Aga

ktos kupowal - tez pamietam.
moja biedna mama kupila dzis pierwsze body dla wnuczka :-D Byla tym faktem bardzo przejeta i przywiezie je w piatek :-) Delikatnie probowalam ja powstrzymac od dalszych zakupow bo ubranek mam jak dla blizniat :eek: no ale nie chce jej sprawiac przykrosci...

Nadal nie mam poscieli - obym tylko zdazyla ja kupic bo i wyprac trzeba bedzie...

A ja jestem załamana. Przyszło dzisiaj łóżeczko, ale niestety nie w tym kolorze co trzeba, miało być brązowo-bordowe (kolor mahoń), a przyszło jasnopomarańczowe. Do naszych liliowych ścian super "pasuje". Gościu sie tłumaczył, ze teraz zaczęli robić nową serię i tak wybarwiają. A upewniałam się przez telefon czy na pewno nie będzie pomarańczowe, co za daltoniści. No i jesteśmy w kropce, bo to odeślemy, ale czy uda nam się szybko kupić nowe...

Więc jestem chyba jedyna osobą, która nie chce jeszcze urodzić na niecały tydzień przed terminem...

ewitka - wspolczuje Ci bo wyobrazam sobie jak sie denerwujesz :baffled:
Moje mebelki beda po dlugim weekendzie, ale w sumie to dokladnie tez nie wiaodmo kiedy, wiec pewnosci czy zdaza dojsc i sie troche wywietrzyc nie mam zadnej... My zamawialismy sosnowe w naturalnym kolorze, wiec mam nadzieje ze nikt ich nie wybarwi :eek:

Na szczęście jestem już spokojna, chyba dzidziuś nie pozwala mi się denerwować. W grę wchodzi niestety tylko zwrot (bo po prostu tych ciemniejszych już nie produkują) no i szukanie nowego, na szczęście mieliśmy w zanadrzu dwa typy (droższe opcje), ale gorzej z terminami, bo zastojowy długi weekend przed nami, a jednego w sklepie akurat nie ma (sprzedało się). A jak przyjdzie nam czekać ze 2-3 tygodnie, to mały będzie chyba spał z nami :-) w łóżku albo w gondoli wózka, ale ta też będzie dopiero w maju, bo oczekiwanie na wózek przedłużyło się z 2 do 4 tygodni - taki mają teraz ruch.

reklama
Do góry