reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Malenstwa

no to ja juz wszystko co trzeba mam. tylko wozek i fotelik jescze musza zrobic i zadzwonic, ze mozna odebrac. chyba takie rzeczy jak karuzelka zrzuce na kogos z rodziny. marzy mi sie fisher price, ale troche duzo kosztuje, zebym sama go kupiła, a tak moze jakas zrzutka i juz.

a własnie przypomniało mi sie - został jeden drobiazg - u kogo na allegro kupowałyscie te obrazki na ściane, ale ładne jakies takie. moze macie jakies linki?

reklama
Tak sie dzis zastanawialam czego jeszcze nie mam z rzeczy niezbednych i wyszlo mi ze oprocz mebli (na ktore czekam) to tylko przewijak zostal mi do kupienia, ewentualnie waleczki do spania na boku i posciel do lozka.
Ubranka wszelakie sa, pieluchy tez, kosmetyki tez itp itd. J
ak sie okaze ze karmie butelka to moze tez jeszczek upie ten sterylizator ze wzgledu na okropna wode w Gdansku i zacieki zostajace na wszystkich naczyniach :baffled:
Monitora oddechu kupic nie planuje, nianie mam az dwie :-D z tym ze nie wiem czy ta od tesciow jest sprawna, bo oczywscie maz pochloniety remontem nie ma czasu zerknac do instrukcji obslugi i jej ponastawiac i sprawdzic.

gaaliyah gratuluje wygranej !! wiem jaka to radocha:tak: Ja raz wygrałam laktator canpola a i jeszcze kubek niekapek z AVENTU:-)
ja własciwie wszystko mam ale dzis jak szłam do lekarza to musiałam do ciuchów wstapić (to naług już:-D ) no i nabyłam jeszcze maleńką bluzie dla Kamilki i cudne , welurkowe śpioszki z kaczuszką

Mamooli- znam ten nałóg, ale ograniczyłam z uwagi na odległość głównego kusiciela - sklepu :laugh2: gratuluję tobie zakupów :-)

to ten spirytus na pewno spozywczy rektyfikowany? i odlewam 1/3 i zamiast tego 1/3 wody? wiem, ze juz sie o to pytałam, ale obie babcie mowia o salicylowym, a nie takim do picia

Szerlok moze być salicylowy, może być zwykły, ponieważ jego zadaniem ma być tylko i wyłącznie wysuszenie kikutka, a każdy spirytus ma silne właściwości wysuszające, żadnym z rozcieńczonych spirytusów nie zrobicie maluszkowi krzywdy, ponieważ używacie go troszeczkę i tylko w miejscu kikutka.

Aletka, Agask - wielkie dzięki. wreszcie mogę spac spokojnie:-) teraz to juz ide rozrabiac. zadnych wiecej pytan o spiryt. wszystko wiem. :tak:

kto miał na scianie takie przyklejane na taśme piekne obrazki dla dzidzi z Puchatkiem i innymi? nie pamietam, a bardzo mi sie podobały i tez bym kupiła.
a nikt nie zwrocił uwagi na moje skromne wołanie o help:-) :-) :-)

szerlock- ja nie kupowałam przez neta, kupiłam w sklepie prosiaczka, za 5 zł :-) może rozejrzyj się gdzieś u siebie:confused:

reklama
szerlock ja mam naklejone 3 postacie, szwagierka kupila jakis czas temu w Realu ale nie wiem ile placila, wiem ze czasami sa w sklepach z farbami

Do góry