reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Malenstwa

Ja też nie slyszałam o takich przesądach. A ograniczania kolorystyczne wyprawek też są dla mnie bzdurne, dlaczego niby chłopczyka nie mogę ubrać w różowego pajacyka, skoro taki akurat mi sie podoba... Jasne, że w sukienkę go nie ubiorę, ale kolory u takiego maleństwa...

ha ha ha, w koncu kupilismy kilka pierwszych ciuszkow, 3 pajacyki i 2 bodziaki, mialam w reku przeslicznego pajacyka welurowego bialego w rozowe serduszka - niestety tylko moj maz go zobaczyl od razu zaczął głosno protestowac ze jego synek nie bedzie chodzil w rózowych serduszkach i mamy (ja i tesciowa) wybic to sobie z glowy ;-);-) i tyle jesli chodzi o przesady i ograiczenia kolorostyczne wyprawek:-):-D

reklama
Galiaah ja kupiłam wózek Volant 3 - trójkołowiec firmy IMPLAST (czerwony)
Niestety nie potrafię wstawić obrazka a link też jakoś mi nie wychodzi ;o(

:-) :-) :-) Udało się :-) :-) :-) Aletko dziękuję ślicznie za pomoc :-)
Nawet wstawiłam jakoś obrazek hihihi :laugh2:

... wózeczek ładnie sie prezentuje choc ja osobiscie nie przepadam za trójkołowcami.
Ja też nie przepadałam, i zarzekała się na początku, że takiego nie kupię, a teraz ostatnio przekonuję się do takiego z bliźniaczym kółkiem z przodu podobnym do Volanta. Świetnie się prowadzi, dobrze resoruje, stabilny i lekki. No i się łamię...

welonka- wózek fajnie wygląda, ale ja tak Aletka nie zdecydowałabym się na trzy koła, ale najważniejsze, że masz wózek który ci się podoba :-)

a do mnie wpadła wczoraj siostra mojego męża z siostrą swojego męża :)-D) i ta druga przywiozła mi 6 siatek ubrań dla małej ( no sama ma córę, w tej chwili 3 letnią), więc mam ciuchów jak w sklepie odzieżowym:-D:-D a oprócz ciuchów przywiozła mi fotelik do samochodu:tak: ale ja sama nie wiem, czy chcę i tak dokupić do wózka, czy będę używać ten, bo my chcemy kupić wózek Roan Marita, do którego na stelażu można zamontować fotelik ale tylko firmy Roan.....

A u mnei na odwrot - najpierw bralam pod uwage, ale po pierwsze wiekszosc podjazdow dla wozkow jest przystosowana do wozkow 4-kolowych (no wiecie - dwie szyby na wozek a miedzy nimi schodki), a poza tym "probowalam" wjechac na kraweznik czy schodek (w sklepie) i bylo to dla mnie nieco trudne :eek: Ale pewnie jets to kwestia doboru odpowiedniej techniki wjazdu :-D

reklama
Do góry