reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Malenstwa

Ja też nie slyszałam o takich przesądach. A ograniczania kolorystyczne wyprawek też są dla mnie bzdurne, dlaczego niby chłopczyka nie mogę ubrać w różowego pajacyka, skoro taki akurat mi sie podoba... Jasne, że w sukienkę go nie ubiorę, ale kolory u takiego maleństwa...

ha ha ha, w koncu kupilismy kilka pierwszych ciuszkow, 3 pajacyki i 2 bodziaki, mialam w reku przeslicznego pajacyka welurowego bialego w rozowe serduszka - niestety tylko moj maz go zobaczyl od razu zaczął głosno protestowac ze jego synek nie bedzie chodzil w rózowych serduszkach i mamy (ja i tesciowa) wybic to sobie z glowy ;-);-) i tyle jesli chodzi o przesady i ograiczenia kolorostyczne wyprawek:-):-D

reklama
Galiaah ja kupiłam wózek Volant 3 - trójkołowiec firmy IMPLAST (czerwony)
Niestety nie potrafię wstawić obrazka a link też jakoś mi nie wychodzi ;o(

:-) :-) :-) Udało się :-) :-) :-) Aletko dziękuję ślicznie za pomoc :-)
Nawet wstawiłam jakoś obrazek hihihi :laugh2:

... wózeczek ładnie sie prezentuje choc ja osobiscie nie przepadam za trójkołowcami.
Ja też nie przepadałam, i zarzekała się na początku, że takiego nie kupię, a teraz ostatnio przekonuję się do takiego z bliźniaczym kółkiem z przodu podobnym do Volanta. Świetnie się prowadzi, dobrze resoruje, stabilny i lekki. No i się łamię...

welonka- wózek fajnie wygląda, ale ja tak Aletka nie zdecydowałabym się na trzy koła, ale najważniejsze, że masz wózek który ci się podoba :-)

a do mnie wpadła wczoraj siostra mojego męża z siostrą swojego męża :)-D) i ta druga przywiozła mi 6 siatek ubrań dla małej ( no sama ma córę, w tej chwili 3 letnią), więc mam ciuchów jak w sklepie odzieżowym:-D:-D a oprócz ciuchów przywiozła mi fotelik do samochodu:tak: ale ja sama nie wiem, czy chcę i tak dokupić do wózka, czy będę używać ten, bo my chcemy kupić wózek Roan Marita, do którego na stelażu można zamontować fotelik ale tylko firmy Roan.....

A u mnei na odwrot - najpierw bralam pod uwage, ale po pierwsze wiekszosc podjazdow dla wozkow jest przystosowana do wozkow 4-kolowych (no wiecie - dwie szyby na wozek a miedzy nimi schodki), a poza tym "probowalam" wjechac na kraweznik czy schodek (w sklepie) i bylo to dla mnie nieco trudne :eek: Ale pewnie jets to kwestia doboru odpowiedniej techniki wjazdu :-D

reklama
Do góry